Tosya Kaymakamı Hükümet Konağı İnşaatında İncelemelerde Bulundu

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde temeli atılan hükümet konağı inşaatında incelemelerde bulunan Kaymakam Deniz Pişkin yetkililerden bilgi aldı.

Yenisi yapılmak üzere yıkılan Tosya Hükümet Konağı binasının hafriyatı yapılarak depreme dayanıklı hale getirilmesi için fore kazıkların çakılmasının ardından çalışmalar tüm hızıyla devam ederek temelin atma süreci başladı.

Hazırlıklarının tamamlanmasının ardından temeli atılan Tosya Hükümet Konağı binası inşaatında incelemelerde bulunan Kaymakam Deniz Pişkin yetkililerden bilgi aldı.

İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Kaymakam Deniz Pişkin;  “Yapımına bu yıl içerisinde başlanan, zemin ve temel kazık çalışmaları sonrası bugün ilk betonu atılan yeni hükümet konağımızdaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldık.

Deprem riskine karşı temel ve kazık çalışmaları uzun bir süredir titizlikle yürütülen yeni hükümet konağımızın bugün dökülen radye betonu sonrası çok daha hızlı ilerleyeceğini ve kısa zamanda kendi göstermeye başlayacağını öngörüyoruz” diye konuştu.

Tosya Kaymakamı Hükümet Konağı İnşaatında İncelemelerde Bulundu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!