Tosya Marangozlar Odası Fuar Gezisi Düzenledi

featured

Tosya Marangozlar Odası, marangoz esnafına yönelik İstanbul’a 1 günlük fuar gezisi düzenledi.

13-17 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar alanında düzenlenen Ağaç İşleme Makineleri Fuarına katılmak için Tosya Marangozlar Odası tarafından 1 günlük fuar gezisi düzenlendi.

Geçtiğimiz Pazar akşamı başlayan fuar gezisine Tosya Marangozlar Odası Başkanı Salim Karabıyıkoğlu, yönetim kurulu üyeleri, oda üyesi marangoz esnafı ve diğer meslek odalarının başkanları katıldı.

Pazar akşamı ilçemizden hareket eden katılımcılar Pazartesi günü İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen Ağaç İşleme Makineleri Fuarını gezdi. Son teknolojik makineleri inceleme fırsatı bulan marangoz esnafı firma yetkililerinden ürünler hakkında bilgi aldı. Fuarda firma yetkilileriyle ikili görüşmeler de yapan Tosyalı Marangozlar son teknolojik makineleri yakın takibe aldı.

Fuar gezisini tamamlayan katılımcılar daha sonra İstanbul’da çeşitli ziyaretlerde bulunarak akşam saatlerinde ilçemize dönüşe geçti.

Fuar gezisi için Marangozlar Odası Başkanı Salim Karabıyıkoğlu’na teşekkür eden katılımcılar son teknolojik makineleri inceleme fırsatı bulduklarını söyledi.

Tosya Marangozlar Odası olarak fuar gezilerini devam ettireceklerinin altını çizen Başkan Salim Karabıyıkoğlu; “üyelerimizin ve esnafımızın oda olarak her zaman yanlarındayız. Esnafımıza yönelik etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz ve esnaflarımız  hem teknolojiyi yakından takip etme fırsatını bulacak hemde Pazar araştırması yapacak” dedi.

Tosya Marangozlar Odası Fuar Gezisi Düzenledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!