Tosya Meslek Yüksekokulu’ndan Büyük Müjde..!

featured

Tosya Meslek Yüksekokulu’ndan Büyük Müjde..!

Büyük umutlarla açılan Tosya Meslek Yüksekokuluna Lisans Yerleştirme Sınavı sonucunda, kılavuzda  eksik yer almasının da etkisi ile yeterli sayıda başvuru ve kaydın yapılamamış olması, hem Meslek Yüksekokulu çevresinde hem de Tosya’mızda geçici bir hayal kırıklığına neden olmuştu. Ancak aldığımız son bir sevindirici haber, oluşan karamsar tabloyu tersine çevirecek cinsten bir gelişme.

 
Gazetemize ulaşan yeni bilgilere göre, durumu tersine çevireceği beklenen sevindirici gelişmenin müjdesini okurlarımızla paylaşırken, konunun en yetkili ağızdan içeriğini öğrenmek istedik. Tosya Meslek Yüksekokulundan yapılan açıklama şöyle:
 
 

“Bilindiği gibi Yüksekokulumuz,  Muhasebe ve Vergi Programı’na kayıt yaptıran 33 öğrenci ile 13 Eylül 2010 tarihinde 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemine başlangıç yapmıştı. Yine Elektrik Programına ilk defa ek kontenjan ile öğrenci alınacaktı.  4 Ekim itibariyle yayınlanan 2010 Ek Yerleştirme Kılavuzunda Yüksekokulumuz Elektrik Programı için 50 ve Muhasebe ve Vergi Programı için 20 ek kontenjan ilân edilmiş bulunuyor. Birinci yerleştirme ile herhangi bir yükseköğretim kurumuna yerleşemeyen öğrencilerimizi, her geçen gün yıldızı daha da parlayan Yüksekokulumuzun ilgili programlarına beklemekteyiz.”

 
Geleceği parlak bir Meslek Yüksekokullu olmanın ayrıcalığının yaşanacağına olan inancımızla, bu müjdenin tüm beklentilere cevap vermesi umudunu taşıyoruz. Bu vesileyle Tosya Meslek Yüksekokulu yönetimine ve kadrosuna, Tosya Meslek Yüksekokulunu örencilerine bu yeni gelişmenin hayırlı olmasını temenni ederiz.
 
 

 

Tosya Meslek Yüksekokulu’ndan Büyük Müjde..!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!