Tosya Meslek Yüksekokulu’ndaTüm Kontenjanlar Doldu

featured

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) YKS 2. Ek Tercih sonuçlarını açıklamasıyla birlikte Kastamonu Üniversitesi Tosya Meslek Yüksekokulu’nda tüm kontenjanlar doldu.

YKS sınavları ile üniversite adaylarına verilen 2.ek tercih sonuçları açıklandı. Tosya Meslek Yüksekokulu’nu tercih eden adayların sayısında önemli oranda artış görülerek tüm programların kontenjanları doldu. Tosya Meslek Yüksekokulu’nu 2. ek yerleştirme ile tercih eden 189 aday ilgili programlara yerleşirken 2021-2022 Akademik yılda toplam 500 öğrenci kontenjanı bulunan Tosya Meslek Yüksekokulu’nun kontenjanı da dolmuş oldu.

2 Ek yerleştirme ile üniversite programlarına yerleşen adaylar 26-31 Ekim 2021 tarihleri arasından e-devlet üzerinden kayıtlarını yapabilecekler. Üniversiteye gelerek kayıt yaptırmak isteyen adaylar ise kayıtlarını 26 Ekim -1 Kasım 2021 tarihleri arasında yaptırabilecekler.

Kayıtlarını tamamlayan öğrenciler 3 Kasım 2021 tarihine kadar ders kayıtlarını yaparak derslere katılmaya başlayacaklar.

İlgili programlara yerleşen kız öğrenciler yurt başvurularının açıklanmasıyla birlikte Tosya KYK Yurdu için tercih yapabilecekler. 385 öğrenci kapasitesi olan Tosya KYK Yurdunda yaklaşık 100 kontenjan bulunuyor.

Üniversitelere bu yıl yerleşen öğrenciler için kredi ve burs başvurularının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Tosya Meslek Yüksekokulu’ndaTüm Kontenjanlar Doldu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!