TOSYA MYO’DA KAYIT

featured

TOSYA MYO’DA KAYIT HEYECANI

2010–2011 Eğitim Öğretim yılına heyecanla başlayan Tosya Meslek Yüksekokulu’nda heyecan artarak devam ediyor.  ÖSYM’nin tercih kılavuzunda yer verilen Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı için 45 kontenjanın dolması ve Üniversite yönetimince 2011–2012 Öğretim yılına ek yerleştirmeyle Mobilya ve Dekorasyon ile Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Programlarına da öğrenci alınacak olması bu heyecanı daha da artırmaktadır.

 

Yüksekokulda açılan ve açılmakta olan programların öğrencilerin mezuniyet sonrası istihdamına yönelik programlar olması Tosya Meslek Yüksekokulu’nun hak ettiği noktaya adım adım yaklaştığını ve öğrenci sayısının hızla artacağını göstermektedir.

 

Ülkemizin değişik yörelerinden Tosya’ya gelecek olan öğrenciler için önemli sorun olan kalacak yer probleminin Yüksekokul Yönetimi, Belediye Başkanlığı ve Yüksekokul Yaptırma Deneğinin ortaklaşa çabaları ile aşılmakta olması, gelecek öğrenciler için büyük bir güven uyandırmaktadır.

 

Bu kapsamda Tosya’da bulunan özel yurtlar erkek öğrencilerimiz için kontenjan ayırmışlar ve ayrıca Tosya Belediyesi tarafından yapılan girişimlerle hem erkek hem de kız öğrencilerimiz için makul fiyatlarla güvenilir ve huzurlu ortamlar sunacak kiralık evler temin edilmiştir. Ancak bu durum bu yılki acil soruna çözüm bulmakta ise de uzun vadede özel yurtlar için yapılacak yatırımlar ile bu sorunlara kalıcı çözüm bulunabileceği düşünülmektedir.

 

Önceki yılların aksine bu yıl öğrenci kayıtlarının 5-9 Eylül tarihleri arasında Tosya Meslek Yüksekokulu’nda yapılacak olması ile öğrenci hareketliliği erken başlayacaktır. Kayıtlarda öğrenciler öncelikle www.kastamonu.edu.tr adresi üzerinden ön kayıt yaptırarak çıktısını alacakları belgeleri aşağıdaki belgelerle birlikte getirerek kesin kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

 

Öğrencilerden kayıt esnasında istenecek belgeler:

  • Mezuniyet belgesinin aslı (noter tasdikli fotokopi kabul edilmeyecektir)
  • 12 adet fotoğraf
  • ÖSYM sonuç belgesi (internet çıktısı)
  • Öğrenci katkı payı makbuzu ile www.kastamonu.edu.tr adresinde yer alan ve doldurularak çıktısı alınacak olan
    • Askerlik Beyan Formu
    • İkametgah Beyan Formu belgeleri istenecektir.

Kayıtlarla ilgili her türlü bilgi www.kastamonu.edu.tr adresinden veya Tosya Meslek Yüksekokulu öğrenci işleri ve yönetiminden alınabilecektir.

Tosya Meslek Yüksekokulu İletişim :

Öğrenci İşleri:             0 366 313 21 46

Müdür Yardımcıları:   0 366 313 21 44

Yüksekokul Sekreteri:0 366 313 21 40

Yüksekokul yönetimi olarak Tosya Meslek Yüksekokulu’nu tercih ederek Tosya’ya gelecek öğrencilerimize hoş geldin diyor ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.

 

TOSYA MYO’DA KAYIT

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!