Tosya MYO’na Kastamonu’dan Büyük Destek

featured

Geçtiğimiz hafta Kastamonu’da bir dizi tanıtım ziyaretlerinde bulunan Tosya Spor Kulübü Başkanı İhsan YILMAZ, Tosya Meslek Yüksekokuluna ek bina olarak temelleri atılan ve inşaatına devam edilen Fakülte Binası içinde ayrı bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

Kastamonu Belediye Başkanı Sayın Tahsin BABAŞ, Kastamonu Spor 1966 Kulübü Başkanı Sayın Mahir ALTIKULAÇ ve Tosya Spor Klübü Başkanı İhsan YILMAZ arasında geçen Başkanlar Zirvesinde, Kulüp Başkanı İhsan YILMAZ , Tosya MYO Fakülte Binasının son durum hakkında bilgi verirken; maddi sıkıntılardan dolayı Fakülte binasının durma aşamasına geldiği ve planlanan tarihler arasında faaliyete geçemeyecek olmasının Tosya MYO için eğitim sıkıntısı oluşturacağını ve dolayısıyla Kastamonu Üniversitesi’ninde bu konuda imajının zedeleneceğini dolayısıyla Kastamonu için de sıkıntılı bir durum olacağının altını çizdi. Tosya MYO Ek Fakülte binası için görüşümelerin yapıldığı sırada toplantıya Ak Parti İl Başkanı Sayın Metin ÇELİK ‘te katıldı. Fakülte binasının inşaatı hakkında yaşanan sıkıntıları İl Başkanı ÇELİK’e de anlatan İhsan YILMAZ; ” İnşaatın devamlılığı konusunda Kastamonu olarak sizlerden yardımlarınızı bekliyoruz, Tosya MYO yaptırma ve yaşatma derneği başkanı ve aynı zamanda Tosya Belediyesi 2.Başkanımız Sayın Fazıl ATEŞ ‘te sizlerden bu konuda Tosya adına destek bekliyor.” dedi.

Belediye Başkanı Sayın BABAŞ, Kulüp Başkanı Sayın ALTIKULAÇ ve İl Başkanı Sayın ÇELİK, görüşmeler sonrasında, Tosya MYO yaptırma ve yaşatma derneği başkanı Fazıl ATEŞ’i ve beraberindeki heyeti Kastamonu’ya davet etti ve yapılması gerekenler hakkında görüşmelere açık olduklarını, İl olarak ellerinden gelen her türlü yardımı ivedi olarak Tosya ve Eğitim için vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

Başkanlar zirvesinden çıkan Destek sözü sonrası, önümüzdeki günlerde Fazıl Ateş başkanlığındaki heyet ve protokolün Kastamonu’ya giderek, yapılması gereken acil destek yardımları konusunda Kastamonu Belediye Başkanı Sayın Tahsin BABAŞ ile görüşme yapması bekleniyor. 

Aynı toplantıda dile getirilen Tosya – Kastamonu yolunun da bir an önce programa alınıp projelendirme ve yapım aşamasına getirilmesi konusunda gereken hassasiyetin gösterileceği yine Sayın Başkanlar tarafından dile getirilmiştir.

Gerçekleşen görüşmeler sonrası kısa bir açıklama yapan Tosya Spor Kulübü Başkanı İhsan YILMAZ ; ” Yaptığımız bu görüşmelerin Tosya’mız ve Kastamonu’muz için hayırlı olacağını ümit etmekteyiz.Tosya Spor , Tosya MYO ve Tosya-Kastamonu Bölünmüş yol konusunda desteklerini bir defa daha teyit eden Ak Parti il Başkanı Sayın Metin Çelik beye, Kastamonu Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Babaş beye ve Kastamonu Spor 1966 Kulübü Başkanı Sayın Mahir Altıkulaç beye Tosya adına şükranlarımızı sunuyoruz. “dedi.  

Alaattin KEŞOĞLU (Tosya SK Basın Sözcüsü)

 

Tosya MYO’na Kastamonu’dan Büyük Destek

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!