Tosya Nisan’da doğalgazla tanışacak

featured

Tosya Nisan’da doğalgazla tanışacak

Tosya ilçesi Nisan ayı itibariyle doğalgaz kullanmaya başlayacak.

KARGAZ Kastamonu Bölge Sorumlusu Burak Kurtoğlu, Kastamonu`da doğalgaz kullanımının hızlı bir şekilde arttığını ve abone sayısının 17 bine yaklaştığını Nisan ayı itibariyle de Tosya`da doğalgaz kullanılmaya başlanacağını söyledi.

Tosya`da sivil toplum örgütlerine ve esnaf odası üyelerine yönelik düzenlenen doğalgaz bilgilendirme toplantısında konuşan Belediye Başkanı Kazım Şahin, doğalgaz kullanımının yaklaşık olarak kömüre ve diğer yakıtlara göre yüzde 45-50 civarında tasarruf sağlandığını bildirdi.
Burak Kurtoğlu, doğalgaz hizmetinin baştan sona kadar bir düzen içinde yürüdüğünü ifade ederek, öncelikli olarak abonelik alınacağını ve yetkililerin binanın dışına bağlantı kutusu yerleştireceğini ifade etti.
Aynı zamanda bu tesisatı sadece belirtilen ve bu yetkinliğe sahip olan firmalarla yapılacağını da sözlerine ekleyen Kurtoğlu, 8 ve daha üzeri dairesi bulunan binalar ve apartman vasfına sahip olmayan binalarda uygulamanın farklı işleyeceğini belirtti.
Merkezi ya da bireysel olarak döşenecek olan tesisatlar için ilk önce proje çizildiğini ve ardından da elektronik imza ile bu projenin tasdiklendiğini açıklayan Kurtoğlu, projelerin ve abone bilgilerinin hepsinin dijital ortamda arşivlendiğini de sözlerine ekledi.

Tosya Nisan’da doğalgazla tanışacak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!