Tosya Semerkand Vakfı Kurban Hisse Kayıtları Devam Ediyor

featured

Kurban Bayramına sayılı günler kala hazırlıklarını tamamlayan Tosya Semerkand Vakfı Kurban Kesim Organizasyonu kesim alanının görüntülerini paylaştı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda kurban kesimi yapan Semerkand Vakfı ilçemizde kurban kesim alanı olarak hazırladığı mekanın yapımını tamamladı. Mekanın kurban kesimi standartlarına uygun olarak inşa eden yönetim kurulu hijyen kurallarını da unutmadı.

Fiziki şartları hem sağlık kurallarına uygun, hem de İslami usullere uygun olarak kesim yerini inşa ettiklerinin altını çizen vakıf yönetim kurulundan yapılan açıklamada; “Semerkand Vakfı olarak Tosya’da bu yıl da kurban kesimine devam ediyoruz. İslami esaslar çerçevesinde kurbanlarımızı kesebilmek için, hijyenik bir alan inşa ettik.

Kurbanlar burada uzman ekibimiz tarafından İslami usullere uygun olarak kesim yapıyor ve etini kemiğini hazırlıyor.  Etler hassas terazilerle tartarak hisselendirilen kurbanlarınız siz yorulmadan hızlı şekilde teslim ediliyor.

Vakıf olarak Tosya ilçemizde hisse kayıtlarımız devam ediyor, kurban hissesi almak isteyen vatandaşlarımız  0 555 751 40 25- 0 537 882 09 67 nolu telefonları arayarak  hisse alarak kurbanlarını kestirebilir. Pandemi ve hijyen kurallarına uygu olarak kesilen kurbanlarınızın etlerini aynı gün alabilirsiniz” denildi.

Vakıf tarafından inşa edilen kurban kesim alanı hijyenik kurallara ve standartlara uygun olup, çadırla kapatılmış kapalı bir mekandır.  Kurban hisse kayıtları devam eden vakıfta, kurban almak isteyenler yetkililerle irtibata geçerek hisse alabilmektedirler.

Tosya Semerkand Vakfı Kurban Hisse Kayıtları Devam Ediyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!