1. Haberler
  2. Yerel Gündem
  3. Tosya Sosyal Hizmet Merkezi Açılıyor

Tosya Sosyal Hizmet Merkezi Açılıyor

featured
0
Paylaş

İlçemizde açılması planlanan Sosyal Hizmet Merkezi için süreç başladı.

Geçtiğimiz aylarda planlanan Tosya Sosyal Hizmet Merkezinin açılışına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanından onay geldi, merkez önümüzdeki ay huzurevi bünyesinde faaliyete başlayacak.

Tosya Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Kastamonu İl Müdürü Abdullah Savaş Tosya Sosyal Hizmet Merkezinin açılış iznin bakan tarafından onaylandığını belirterek huzurevi bünyesinde önümüzdeki ay faaliyete başlayacağını söyledi.  Ödeneğinin ayrıldığının ve gerekli planlamanın yapıldığına dikkat çeken Savaş, daha iyi hizmet verilmesi için çalışmaların devam ettiğinin altını çizdi.

Bakan onaylı açılış izinin verildiğini anlatan İl Müdürü Savaş, personel tahsisinin yapıldığını huzurevinin belli bir bölümünün ayrılarak Sosyal Hizmet Merkezi yapılacağını ödenek dahil bütün işlemlerin tamamlandığını ifade ederek önümüzdeki ay açılacağı müjdesini verdi.

Huzurevi ziyaretine Kaymakam Deniz Pişkin, Aile ve Sosyal Politikalar Kastamonu İl Müdürü Abdullah Savaş, Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Ak Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi katıldı.

Tosya Sosyal Hizmet Merkezi Açılıyor
+ -

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.