TOSYA SPOR DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR

featured

2017 – 2018 Futbol sezonunda sportif faaliyetlerine ara verdiği yerden devam eden Tosya Spor Kulübü, “Nerede Kalmıştık” sloganı ile 2. Amatör Küme’de ilçemiz sporcularından oluşturduğu takımla Şampiyon olarak 1. Amatör Küme’ye yükselmişti.

Yaz dönemini ise boş geçirmeyen ekibimiz Fenerbahçe Spor Okulları ile anlaşma sağlayarak Haziran-Eylül ayları arasında Futbol, Basketbol ve Voleybol branşlarında 6-13 yaş sporcular için Yaz Okulu çalışmalarında bulundu.  Fenerbahçe Spor Okulları programı kapsamında toplamda 124 sporcu Yaz okuluna katılım sağladı. “Yüzme Bilmeyen Kalmasın”  sloganı ile 6-15 yaş sporculara yönelik Yüzme Yaz Okulu açtı. Çocuklarımızın gelişiminde kas ve iskelet sistemi üzerindeki etkisiyle önemli bir spor dalı olarak bilinen yüzme sporunda ilçemizde toplamda 62 sporcu katılım sağladı ve yüzme bilmeyen hiçbir sporcu kalmadı. Bunun yanı sıra 20. Tosya Ligi Halı Saha Futbol Turnuvasının organizasyonunu üstlendi. Yaklaşık 27 gün süren, şenlik havasında geçen 18 takımın mücadele ettiği halk turnuvasında 200’e yakın sporcu ter akıttı.

Uzun yıllardır sportif başarı ve faaliyetlerde tecrübeli Yönetim ve Teknik ekibiyle ilçemizin spor yükünü çeken Tosya Spor Kulübü bu sezonda doludizgin devam edecek. Futbolda ilimizde düzenlenecek olan U-11 Ligi (2008-2009 doğumlu) , U-12 Ligi (2007-2008-2009), U-15 Ligi (2004-2005-2006 doğumlu ), U-17 Ligi (2002-2003), U-19 Ligi (2000-2001)  ve A Takım düzeyinde 1. Amatör Küme’de mücadele edecek. Basketbolda U-11 Ligi, U-12 Ligi, U-13 Ligi Voleybolda ise Midi, Mini ve Genç Kızlarda ter dökecek.

Liglerin başlamasına az bir zaman kala futbolda U-12 takımı, U-19 takımı ve A takım çalışmalarını sürdürüyor. Alt yapıdan yetişen 5 sporcu A takım ile idmanlara çıkmaya başladı. Geçen sezonki futbolcu yapısını bozmayan temsilcimiz teknik ekibin belirlediği eksik bölgelere takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp Müdürü Ertuğrul Çolakoğlu’nun yapmış olduğu açıklamada “ Kastamonu’nun en büyük ilçesi olarak spor camiası içerisinde Tosya ismi mutlaka olmalı. Bal Ligi tecrübesi, Amatör Küme şampiyonlukları yaşamış ilçemizin takımı kadro yapısı itibariyle Tosyalı sporcularımızdan oluşmalı. Alt yapıdan yetişen sporcularımızı ise zaman içerisinde takımımıza monta etmemiz gerekiyor. Bu fikirle, bu bilinçle süreci yönetiyoruz. Tabi bu süreci yönetirken ekonomik açıdan zorluklar yaşıyoruz. İlçemizde yer alan kurum, kuruluş, ticari işletmelerin ve şehrin ileri gelenlerinin de maddi anlamda takımımıza sponsorluk, reklam gibi destekler vermesi arzumuzdur. Maddi açıdan fazla açılmadan ilçemizde sporu yaşatmalıyız. İnşallah bu sezonda katıldığımız bütün liglerde ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceğiz.” dedi.

Bizlerde Tosya Spor Kulübü’ne yapmış olduğu çalışmalarda ve katılacağı liglerde başarılar dileriz.

TOSYA SPOR DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!