Tosya Spor Yönetimi Kaymakam CIBIR’ı Ziyaret Etti

featured

30 Ağustos 2014 Tarihinde resmi olarak kurulan Tosya Spor Kulübü Derneği çalışmalarına ve tanıtım ziyaretlerine başladı. Kulüp Başkanı İhsan YILMAZ kulüp yöneticileri birlikte ilk olarak Tosya Kaymakam’ı Yusuf CIBIR’ı makamında ziyaret etti. Futbol’a olan tutkusu ile bilinen Kaymakam Cıbır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kulüp Başkanı İhsan Yılmaz Tosya Spor’un kurulma amacını hedeflerini ve projelerini Kaymakam Cıbır ile paylaştı. Sohbet ortamında geçen ziyarette Kaymakam Cıbır ; İlçe takımlarının kendi bünyesinde ilerleyebilmesi ve büyüyebilmesi için Alt Yapı çalışmalarının çok önemli olduğunu, alt yapısı zayıf olan takımların ileriye dönük başarı elde etmesinin zor olduğuna dikkat çekerken, Şehir olarakta Futbol Kulüplerine sahip çıkılmasının ve desteklenmesinin gerektiğini ifade etti.

Kulüp Başkanı İhsan Yılmaz ” Tosya Spor Kulübü olarak, hedefimiz alt yapısı güçlü, kendi sporcusunu kendi yetiştiren bir kulüp olmanın yanı sıra, Sporcularımızın kalabileceği bünyesinde antrenman sahası olan, yatakhanesi yemekhanesi olan, Sosyal bir spor komplexi yapmak projelerimiz arasında. Tosya Spor Kulübü 7’den 70’e herkesin sahiplenebileceği siyasetten uzak bir yönetim anlayışı içinde olacak. “dedi.

Başkan İhsan Yılmaz, Kaymakam Cıbır’a üzerinde adı soyadı yazılı Çubuklu Kırmızı Beyaz renkli Tosya Spor Formasını hediye etti. Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır Çubuklu ve kırmızı beyazlı formayı çok beğendiğini ve spor yaparken gururla üzerinde taşıyacağını sözlerine ekledi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Tosya Spor Kulübü tanıtım ve ziyaretlerine, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç , Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Tosya Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Karakuş ve Tosya Orman İşletme Müdürü Kamuran Aydoğan’ı ziyaret ederek devam etti. Ziyaretlerde tüm kurum yöneticilerine özel olarak üretilen Tosya Spor Armalı Forma hediye edildi.

Resmi kurum ve kuruluş ziyaretlerinin devam edeceğini söyleyen Kulüp Başkanı İhsan Yılmaz ; Tosya Belediye Spor Kastamonu’ya devredildikten sonra, Tosya’lı sporseverlerimiz spor’un boşluğunu daha yeni yeni anlamaya başladılar. Alt yapıda yetenekli birçok gencimiz var, onlara verilen emekler var, minik sporcularımızın ve ailelerinin emekleri var, bunları göz ardı etmemiz mümkün değil. Tosya’nın Spor’a ve Futbol’a ihtiyacı var. Tosya Spor Kulübü olarak geleceğin takımını ve kulübünü inşa etmek için yönetimdeki tüm arkadaşlarımız ile beraber yoğun bir mesai ve ar-ge çalışmalarımıza devam ediyoruz. ” dedi.

Alaattin KEŞOĞLU / Tosya Spor Basın Sözcüsü

 

Tosya Spor Yönetimi Kaymakam CIBIR’ı Ziyaret Etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!