Tosya Standına Ziyaretçi Akını

featured

Kastamonu Valiliği himayelerinde, Kastamonu Belediyesi ve Kastamonulular Dayanışma Derneği’nin (KAS-DER) işbirliğiyle 22-26 Kasım tarihleri arasında Yenikapı Etkinlik Alanında 11’incisi düzenlenen ‘İstanbul Kastamonu Günleri’ sona erdi.

Etkinlikler boyunca Tosya Belediyesi’nce hazırlanan stantlarda el yapımı yöresel ürünlerin yanı sıra Tosya bıçkısı, Tosya Kese ve Kuşağı ile bölgenin tarihine ışık tutan antika eşyalar ve yine yöresel gıdalar sergilendi. Geçtiğimiz günlerde Coğrafi Mahreç İşareti alınan Tosya’nın meşhur Sarıkılçık Pirinci de belediye stantlarında sergilenirken, Başta Vali Yaşar Karadeniz, Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir, İl Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kaymakam Deniz Pişkin, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi, Yerel yönetici ve Siyasetçiler, dernek yöneticileri, Tosya Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Tekin ve Yönetimi, İstanbul İlçe Belediye Başkan ve siyasi yöneticileri, İstanbul’da yaşayan Tosyalılar, kent dinamikleri ve yüzlerce ziyaretçi Tosya Standında Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’i ziyaret etti.

Katılım belgesini İstanbul KASDER Genel Başkanı Orhan Gümüş’ten alan Başkan Şahin 11. İstanbul Kastamonu Günleri etkinlikleri ile değerlendirmelerde bulunurken oldukça verimli geçen 4 günü geride bıraktıklarını ifade etti.

Kastamonulu esnaf ve sanatkarların yanı sıra yöresel ürünlerin ticaretini yapan bir çok esnafımızın da bu etkinliğe katıldığını ifade eden Başkan Şahin gelecek yıllarda daha donanımlı bir şekilde organizasyonlara katılımın sağlanacağını vurguladı.

Tosya Standına Ziyaretçi Akını

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!