Tosya’da polis haftası kutlandı

featured

Yurt genelinde olduğu gibi Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası Kastamonu’nun Tosya ilçesinde de kutlandı.

Kutlamalar ilçenin Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başladı. İlçe Emniyet Müdürü Cenk Demir tarafından yapılan çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Emniyet Müdürü Cenk Demir yaptı. Türk Polis Teşkilatının 174. Yaş gününü birlikte kutlamamanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Demir; “İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Tosya halkının huzur ve güvenliğini sağlamak için 24 saat görev başındayız. 174 yıldır olduğu gibi Türk Polis Teşkilatı bundan sonra da memleketin huzur ve güvenliği, halkın can ve mal güvenliği için çalışmaya devam edecektir. Türk Polis Teşkilatının 174. Yaş gününü birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Fotoğraf çekimi ile sona eren programa; Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Cumhuriyet Savcısı Emre Şükrü Acar, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Demir, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Özgün Yapağı,  protokol üyeleri,STK temsilcileri, muhtarlar ve emniyet mensupları katıldı.

Hafta kapsamında emniyet mensupları çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Tosya’da polis haftası kutlandı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!