Tosya’da “Yayalara Öncelik Duruşu Hayata Saygı Duruşu” etkinliği

featured

Tosya’da  “Yayalara Öncelik Duruşu Hayata Saygı Duruşu” sloganıyla saat 12.00’de İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünce etkinlik yapıldı.

İçişleri Bakanlığı trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak “Yayalara Öncelik Duruşu Hayata Saygı Duruşu” temalı kampanya ile farkındalık oluşturuldu.  Yayaların trafik güvenliğinin sağlanarak can kayıplarının azaltılması amacıyla Fevzipaşa İlkokulu ününde düzenlenen etkinliğe Kaymakam Suat Hatam, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Zekeriya Özmen, İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Batman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Şener Şen, Sakarya Ortaokulu Müdürü Bayram Yıldız, jandarma ve polis ekipleri ile öğrenciler katıldı.

Kaymakam Suat Hatam öğrencilerle birlikte sürücülere tavsiyeler ve uyarılarda bulunarak yaya ve okul geçitlerinde yavaşlamak ve yayalara geçiş hakkını vermek zorunda olduklarını hatırlattı. Kaymakam Suat Hatam “Yayalara Öncelik Duruşu Hayata Saygı Duruşu” ana temalı broşürleri sürücülere vererek kısa bilgilendirme yaptı.

Etkinlikte ekipler öğrenci ve sürücülere broşür dağıtarak bilgilendirmede bulundu.

Tosya’da “Yayalara Öncelik Duruşu Hayata Saygı Duruşu” etkinliği

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!