Tosyalı Ak Kadınlardan Mehmetçiğe Destek

featured

Mehmetçiğe bir destek te Tosyalı Ak Kadınlardan geldi.

Geçtiğimiz hafta Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Kazım Şahin ile ilçe başkanlarının Afrin Harekatına katılmak ve gönüllü asker olmak için müracaat etmesinin ardından dünde kadınlar başvuru yaptı.

Dün saat 14.00’te Tosya Askerlik Şubesi önünde toplanan Ak Parti Kadın Kolları üyeleri Afrin’e yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatına katılmak ve gönüllü asker olmak için başvuru yaptı. Ak Parti İlçe Sekreteri Ferhat Coşkun ile birlikte 16 kişinin gönüllü olarak Afrin’e gitmek için dilekçe verdiği Ak Parti Kadın Kolları üyelerinden en genci 37, en yaşlısı ise 58 yaşında.

Afrin Harekatına gönüllü katılmak ve gönüllü asker olmak için dilekçe veren Ak Kadınlar Mehmetçiğe destek vermek için Askerlik Şubesine geldiklerini söyledi.

Müracaatın ardından gazetecilere açıklama yapan Ak Parti Tosya Kadın Kolları Başkanı Emine Nezaket Gülabacı; “ Afrin Harekatını destekliyoruz. Her zaman Mehmetçiğin yanındayız. Gönüllü asker olarak Afrin Harekatına Mehmetçik ile birlikte katılmak istiyoruz.

Kadın Kolları üyeleri ile birlikte Askerlik Şubesine geldik ve müracaatımızı yaptık. Afrin’e gitmeye gönüllü asker olmaya her an hazırız” dedi.  Ö.K.

Tosyalı Ak Kadınlardan Mehmetçiğe Destek

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!