Tosyaspor Evinde Berabere:4 – 4

featured

Kastamonu U19 Liginde mücadele eden temsilcimiz Tosyaspor  Ligin 3’ncü haftasında Lösemili çocuklar için sahaya çıktı.

Kastamonu U19 Liginde mücadele eden Tosyaspor kendi evinde Yolspor’u ağırladı. Lösemili Çocukların da tribünden izlediği ve Tosya İzzet Aksalur Stadyumunda oynanan karşılaşma saat 13.30’da başladı.

Kıyasıya geçen mücadelede ilk yarı Tosyaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İki yarıda bir gol daha atarak gol sayısını 3’e çıkarak Tosyaspor Yolspor atakları karşısında tutunamadı. Atakları gole çeviren Yolspor önce durumu eşitledi sonra 4-3 öne geçti. Maçın son dakikalarında Tosyaspor’un baskısına dayanamayan Yolspor daha fazla tutunamadı. Karşılaşmasın son dakikasında geliştirdiği atağı gole çeviren Tosyaspor durumu eşitleyerek 4-4 yaptı.

Maçın hakeminin bitiş düdüğünü çalmasıyla sahadan berabere ayrılan Tosyaspor ligin 3.ncü haftasında puanını 7’ye çıkardı.

4 takımın mücadele ettiği Kastamonu U19 Liginde Yolspor’un 7, İnebolu GSK’nün 3 ve İnebolu Spor’un 0 puanı bulunuyor.

Ligin 3’ncü haftasında Lösemili Çocuklar için sahaya çıkan Tosyaspor’dan çocuklara anlamlı hediye geldi. Lösemili çocukların izleyeceği karşılaşma da devre arasında Kulüp Başkanı İhsan Yılmaz tarafından lösemili çocuklara Tosyaspor forması ve atkı hediye edildi.  Atkı ve formalar Başkan İhsan Yılmaz ve İlçe Gençlik Spor Müdürü İsmail Kesgin tarafından verildi.

Yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektiren çocuklar atkı ve formalar için teşekkür etti.

Tosyaspor Evinde Berabere:4 – 4

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!