Tuğgeneral Ali Aydın Gazi Fırat’ı Baba Ocağında Ziyaret Etti

featured

Tuğgeneral Ali Aydın Gazi Fırat’ı Baba Ocağında Ziyaret Etti

Şırnak’ın Gabar Dağı bölgesinde PKK’lı teröristlerin kurduğu pusudan açılan ateş sonucu yaklaşık iki yıl kadar önce ağır yaralanan ve Gülhane Askeri Tıp Akademisi’ne(GATA) tedavileri süren Gazi Fırat Zorba hava değişimi için izne geldiği bu günlerde ziyaretçileri devam ediyor.

 

Dün Kastamonu Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın ve Tosya ilçe Garnizon Komutanı Üstğ.Himmet Polat öğle saatlerinde Gazi Fırat ı evinde ziyaret ettiler.  Kastamonu Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın yine eli boş gelmedi; Gazi Fırat’ın koyu Fenerbahçeli olduğunu bildiği için Fenerbahçe Atkısı ve Beresi getiren Tuğgeneral Ali Aydın ayrıca Gazi Fırat’ın yakasına üzeri taşlı Ayyıldız rozeti taktı. Aynı zamanda Kastamonu çekme helvası getiren Aydın, helvaları TSK Armalı kutularda Fırat’a hediye etti.
 
 
Çekme helvayı eli ile Fırat’a yediren komutan Gazi Fırat’ın çok yakında yürüyeceğini ve Fırat’la beraber Şırnak’a gidebileceğini söyledi. Askerlik anılarının anlatıldığı anların ardından, aile konuklara çay ikram etti. Gazi Fırat’a tekrar geçmiş olsun dileklerini ifade eden Tuğgeneral Aydın “Ayağa kalktığın zaman sana Fenerbahçe eşofmanı getireceğim” dedi. Gazi Fırat’ın ailesi de, tedaviye karşılık verdiğini her geçen gün daha iyiye gittiğini ve artık kısa bir sürede olsa ayakta durabildiğini söyledi.

 

 

 

Tuğgeneral Ali Aydın Gazi Fırat’ı Baba Ocağında Ziyaret Etti

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!