Uyum Eğitimi Etkinlikleri Devam Ediyor

featured

Tosya Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 5’nci sınıf öğrencilerine yönelik uyum etkinliklerine sportif faaliyetler ile devam etti.

Tosya Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Ailesi, velilerin ve çevrenin de desteğiyle “Her Yönüyle Örnek Bir Okul Olma” vizyonuyla faaliyetlerini sürdürüyor. Çocuklardan istenen davranış değişikliklerini sağlayabilmek için onların öğrenme ortamlarının eğlenceli olması gerektiği düşüncesiyle planlanan 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Başı Uyum Haftası Etkinliklerinin 2. gününde sportif faaliyetleri heyecan ve coşkuyla gerçekleştirdi. Öğrencilerin heyecanı, neşesi görülmeye değerdi. Bütünlük içinde sosyal, sportif, kültürel, bilimsel vb. etkinlikleri gerçekleştirirken değerler eğitimiyle ilgili olarak da sporun; kardeşlik, hoşgörü ve anlayış anlamına geldiğinin vurguladığı faaliyetler çekişmeli anlara sahne oldu.

Okul Yönetimi, öğrencilerin spor yaparak keyifli zaman geçirmeleri için görev yapan öğretmenler ile desteklerini esirgemeyen Tosya İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı İbrahim KARACAN´a katkıları için teşekkür etti.

Uyum Eğitimi Etkinlikleri Devam Ediyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!