Vali Yardımcısı Dalkılıç Görevine Başladı

featured

VALİ YARDIMCISI DALKILIÇ GÖREVİNE BAŞLADI

Mülki Amirlikteki bilgi,birikim ve kariyeriyle Kastamonu tecrübeli bir Vali Yardımcısına kavuşmanın mutluluğunu yaşayacak. 

Son çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Kastamonu dan Nurettin ATEŞ in NEVŞEHİR e aynı görevle,Muammer BALCI nın Niğde BOR İlçesi KAYMAKAMI olarak,Bayram ÖZ ünde Uşak Vali Yardımcılığına atanmasıyla boşalan görevlere atanan 2 Vali Yardımcısından ilki Gümüşhane Vali Yardımcısı Hasan ERKAL önceki gün Kastamonu da görevine başlarken ikinci Vali Yardımcısı Macit DALKILIÇ da Burdur dan gelerek bu gün itibariyle Nurettin ATEŞ in Makam odasında görevine başladı.

Bizde KASTAMONU AJANS olarak yeni,yeni olduğu kadar yılların deneyimi ve birikimiyle son derece kariyerli bir Mülki Amir olduğunu öğrendiğimiz Macit DALKILIÇ a hoşgeldiniz der,başarılar dileriz.

                                       Macit Dalkılıç Kimdir…..

Macit Dalkılıç, 1952 yılında Isparta, Şarkikaraağaç’ta doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. 
İlk görev yeri 1978-1980 arası Afyonkarahisar Kaymakam Adaylığıdır. Ardından sırasıyla Ordu-Akkuş Kaymakamlığı, Bingöl-Karlıova Kaymakamlığı, Hakkari Vali Yardımcılığı, Aydın Buharkent Kaymakamlığı, Tokat-Niksar Kaymakamlığı, Ankara-Haymana Kaymakamlığı, Yozgat Vali Yardımcılığı, Uşak Vali Yardımcılığı, Manisa Vali Yardımcılığı, Nevşehir Vali Yardımcılığı yaptı.  2007 yılından itibaren Burdur Vali Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir. İngilizce bilen Macit Dalkılıç, evli ve iki çocuk babasıdır. 

Kastamonu ajans

Vali Yardımcısı Dalkılıç Görevine Başladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!