Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ; Yetiştirme Yurdu öğrencileri ile kahvaltıda buluştu

featured

Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ; Yetiştirme Yurdu öğrencileri ile kahvaltıda buluştu

Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ; “Sizleri mutlu ve gözlerinizin güldüğünü görmek bizi de mutlu ediyor” dedi.
İlimiz Kız ve Erkek Yetiştirme yurdu öğrencilerine, Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği tarafından, 15.01.2011 tarihinde sabah kahvaltısı programı düzenlendi.

Programa Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ, Vali Yardımcısı Atila KANTAY, İl Emniyet Müdürü Sami USLU, İl Milli Eğitim Müdürü Nihat TARAKÇI, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Ali SARIKAYA, Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı Şevket KEBELİ katıldı ve çocuklarla birlikte sohbet ederek kahvaltı yaptılar.
Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı Şevket KEBELİ yaptığı konuşmasında;  “Derneğimizin beşincisi olarak düzenlediğimiz açık büfe kahvaltı programına katıldığınız için çok teşekkür ederim. Geleceğin teminatı olarak gördüğümüz siz gençlerimizin her zaman biz yanındayız. Belirli programlar dahilinde, 2011 yılında da sizin istekleriniz doğrultusunda hareket edeceğimizi bildirmek isterim. Dernek olarak Yurtları gezerek sizlerin talep ve istekleriniz nedir diye bir anket çalışması yapacaklar. Bundan sonra ki anketlerimizi de buna göre ayarlayacağız. Hepinize katıldığınız için tekrar teşekkür ederim” dedi.

Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ yaptığı konuşmasında; “Dernek Başkanlarımız, Sevgili çocuklarımız. Bu sabah gerçekten sizin neşenizi, gençliğinizi, umutlarınızı paylaşıyoruz. Bu yüzden ben kendi adıma çok mutluyum. Dernek başkanı ve yöneticilerimize sizler adına teşekkür ediyorum. Bizleri bu güzel ortamda bu güzel vesileyle buluşturdukları için. Doğrusu iyi ki böyle kurumlarımız,  derneklerimiz var, iyi ki böyle çocuklarımızı gençlerimizi seven dernek yöneticilerimiz velilerimiz  ve güzel bir ortamımız var. Sizleri mutlu ve gözlerinizin güldüğünü görmek bizi de mutlu ediyor. Ben hepinize afiyet olsun diyorum. Bu kahvaltı için emeği geçenlere, katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum, daha çok zaman buluşacağımızı söylüyorum, hepinize başarılar diliyorum” dedi. 

Kastamonu Valiliği / Basın

 

 

 

 

 

 

 

 

Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ; Yetiştirme Yurdu öğrencileri ile kahvaltıda buluştu

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!