Vekalet Yoluyla Kurban Bağışı

featured

Vekalet Yoluyla Kurban Bağışı Vekalet Yoluyla Kurban Bağışı

(Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş)

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile  Filistin, Afganistan, Arakan, Suriye ve Irak başta olmak üzere Türk Cumhuriyetleri, Balkanlar, Afrika, Kafkasya ve Uzak doğudan, Güney Amerika’ya kadar dünyanın ihtiyaç duyulan her yerine yardım elini uzatmış, “Dünyayı iyilik değiştirecek” inancı ve milletimizin hayır köprüsü vazife şuuruyla nice güzel hizmetlere vesile olmuş, sonucunda da Ülkemiz İslam coğrafyasında ve tüm yeryüzünde iyiliğin sembolü haline getirmiştir.

Türkiye Diyanet Vakfımızın “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” temasıyla 1993 yılında 2.634 hisse kurban bağışıyla bir iyilik hareketi olarak başlayan “Vekalet Yoluyla Kurban Bağışı”, 2020 yılı itibariyle 557.311 hisseye ulaşmıştır. Yurt içinde toplamda 430 il ve ilçe merkezi ile Yurt dışında 74 Ülkede 308 merkezde dini esaslara uygun olarak, alanında uzman personel tarafından bizzat gönüllü ve görevlilerimiz gözetiminde kurban kesimi ve dağıtımı yapılmaktadır.

Her sene olduğu gibi bu sene de  İlçemiz Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Tosya Şubemizce İlçemiz Çay üstü mevkinde belediyemiz tarafından tahsis edilen standımızda vekalet yoluyla Kurban bağışlarını gönüllü din görevlilerimiz aracılığıyla kabul etmekteyiz. Bağışta bulunmak isteyen kıymetli Tosyalı hemşehrilerimizin, Yurt içi Kurban bedeli 1.125 Tl., Yurt dışı kurban bedeli olarak da 925 Tl. olmak üzere, gerek bağış standımıza, gerekse İlçemiz Müftülüğüne gelerek bağışta bulunabilir veya kurban bağışı hakkında bilgi alabilirler.

Bu vesile ile tüm kardeşlerimizin Kurban bayramlarını tebrik ediyor, İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.

Murat BAŞAR Tosya Müftülüğü Şube Müdürü

Vekalet Yoluyla Kurban Bağışı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!