Vergi Haftası Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam ediyor

featured

Vergi Haftası Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam ediyor

 

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de 22. Vergi Haftası nedeniyle programlanan bir dizi etkinlik, ara vermeksizin devam ettiriliyor.

Bu etkinlikler kapsamında dün Tosya Vergi Dairesine gerçekleştirilen ziyaretlerin ilki, saat 10:00’da Dumlupınar İlköğretim Okulu tarafından gerçekleştirildi. Daha sonra saat 11:00’de Sakarya İlköğretim Okulu ve saat 14:00’te de Fatih İlköğretim Okullarınca gerçekleştirilen ziyaretlerde öğrencilere vatandaşlık ödevi olarak verginin gerekliliği, kişisel sorumluluklar olarakta vergi kayıp ve kaçağına karşı alınabilecek önlemler üzerinde duruldu. Fatih İlköğretim Okuluna gerçekleştirilen ziyarette okun konferans salonunda öğrencilere Alaattin Çal ve Mustafa Kebelioğlu tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

Vatandaşlık bilincinin gelişmesinde eğitim öğretimin inkar edilmez gerçekliğinin vurgulandığı ziyaret esnasında öğrencilere Vergi Dairesinin çeşitli birimleri ve o birimlerce yerine getirilen hizmetler tanıtıldı. Servislerin iş akışının gerçekleştirildiği evrak kayıt, muhasebe sistemi, vezne ve diğer birimlerin yerinde görülmesi ile, öğrencilerin daire hakkında gerçekçi bilgiler edinmelerine yardımcı olundu. Ziyaretçi öğrencilerden, “Vergi Dairesinde öğrendikleri bilgileri okula gittiklerinde diğer arkadaşlarıyla paylaşmaları, alışverişlerde mutlaka fiş almaları” üzerinde durulduktan sonra, ziyaretçi öğrencilere çeşitli hediyeler, ikramlarda bulunuldu.

.

 
 
 
Vergi Haftası Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam ediyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!