Vergi Haftası Mükellef Ziyaretleri ile noktalandı

featured

Vergi Haftası Mükellef Ziyaretleri ile noktalandı

Vergi Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında haftalık programın son ziyaretleri mükelleflere ayrılmıştı. Tosya Vergi Dairesi Müdürü Levent Menekşe, yakın çalışma arkadaşları ile beraber vergi mükelleflerini ziyaret etti.

Menekşe ve çalışma arkadaşları özellikle ilçemizde Vergi Kanunu kapsamında ödev ve görevlerini yerinde ve zamanında tamamlama konusunda özenli davranan vergi mükelleflerine ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde mükelleflere çeşitli hediyeler de takdim eden  Menekşe, “Devlete karşı gerekli vergi hükümlerini zamanında yerine getirdiğiniz için ve bölgede istihdam sağladığınız için teşekkür ederim” dedi.

Haftanın son iş gününde vergi mükellefleri ziyaretlerinin ilk durağı BGK çorap olan Menekşe, fabrikada Salim Büyükgöz’ü ziyaret etti. Daha sonra Evkap orman ürünlerine geçerek Erdoğan Evin ziyaret edildi. Günün ilerleyen saatlerinde ise ilçe merkezde farklı meslek gruplarına mensup esnaf ziyaretlerine devam edildi.

Zamanın ve gündemin yoğun geçtiğini belirten Menekşe, “mükelleflerimizin tamamını gezme şansımız olmadı. Ama sadece vergi haftası değil, ilerleyen günlerde de zaman zaman ilçemizdeki işletmeleri ve vergi mükelleflerimizi ziyaret edeceğiz. Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü de ilçemiz metal sanayiini ve marangozlar sitesini gezeceğiz” dedi.

 

 

 

 

Vergi Haftası Mükellef Ziyaretleri ile noktalandı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!