Yeni Yıl Mesajları

featured

Yeni Yıl Mesajları

TOSYA KAYMAKAMI MEHMET TÜRKÖZ’ÜN YENİ YIL MESAJI

Yoğun bir gündem ile başarılı geçen 2011yılını geride bırakıldığını, yeni yılı karşılamanın tatlı heyecanını yaşadıklarını belirten Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz;’’ Anıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla giriyoruz. Önümüzdeki yıl bize yeni umutlar vaat ediyor.Şüphesiz, geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. Bizlerin, aynı ilçede yaşayan insanlar olarak, en önemli sorumluluğumuzun “birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak” olduğunu düşünüyorum.
Başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır.2012 yılının sizler için mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, bütün Tosyalı  hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

**********************************************************

BELEDİYE BAŞKANI KAZIM ŞAHİN’İN YENİ YIL MESAJI

Belediye Basın Bürosu /Belediye Başkanımız Sayın Kazım ŞAHİN yayınladığı yeni yıl mesajında “Her yeni gün ve her yeni yılın doğan bir umut olduğu inancıyla büyük Türk milletinin ve bütün insanlığın susadığı barışa refaha ve mutluluğa yeni yılda kavuşmasını temenni ediyorum. 2012 yılında sağduyu ve aklın galip gelmesini, milli şuurun yükselmesini ve vatandaşlarımızın en kısa sürede huzura ulaşmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Bu vesile ile her şeyin en güzeline layık değerli Tosyalı hemşerilerimin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmelerini dilerim.

 

************************************************************

AK PARTİ TOSYA İLÇE BAŞKANI NACİ KÜÇÜKMORKOÇ’UN YENİ YIL MESAJI

-Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, yeni yıl mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. -Küçükmorkoç ,’’Yeni bir yıla daha huzur ve güven ortamı içinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni umutlar ve yeni dileklerle adım atılacak olan 2012 yılının, İlçeye, ülkeye ve tüm insanlık alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Huzurlu bir yıl geçirmek ve huzurlu bir gelecek oluşturmak adına, tüm yurttaşlarımızın birlik ve beraberliğini koruyacağına, birliğimizi bozacak olumsuzluklara kesinlikle itibar etmeyeceklerine, Cumhuriyetimize ve onun kurumlarına sonuna dek sahip çıkacaklarına yürekten inanıyorum.  -2012 yılının, ekonomide, demokraside, özgürlüklerde ülkemizin dünyanın en ileri gelen ülkeleri düzeyine ulaşacağına inanıyorum. Yeni yılda da bütün dünya ülkemizin, milletimizin başarılarını daha sık konuşacaktır. İnanıyorum ki bundan sonra da daha büyük sevinçler, daha büyük heyecanlar yaşayacak, Türkiye’yi çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice yeni güzel yıllara birlikte kavuşacağız’’dedi.

***********************************************************

MHP TOSYA iLÇE BAŞKANI iSMAİL YUR YENİ YIL MESAJI

Yeni bir yıla kapı aralarken, mutluluklar ve hüzünlerle bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2011 Yılında meydana gelen üzücü olayların; afetlerin, terör olaylarının tekrar etmemesini, ülkemizde, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen mihraklara karşı direncimizin daha da artmasını temenni ederim. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın Türk-İslam alemine, ülkemize, tüm hemşehrilerimize, kamu görevlilerimize, güvenlik güçlerimize, basın mensuplarına barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum. Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını dilerim.

İsmail YUR

MHP Tosya İlçe Başkanı

 

 

 

Yeni Yıl Mesajları

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!