Yollar Asfaltlanacak

featured

Şehiriçi yol yenilemede son nokta, asfaltlanacak

Belediyenin şehir içi yollardaki yenileme çalışmaları etap etap gerçekleştirilmeye çalışılıyor. Şehir içi trafiğin olumsuz yönde etkilenmemesi için geliş ve gidiş istikametlerinde ayrı çalışmayı esas alan yenilemede, daha önce Ulucami önünden başlayan eski asfaltı söküm çalışmalarında dün merkez nokta olan Cumhuriyet meydanına kadar ilerlenmiş bulunuyordu.

Konuya ilişkin olarak daha önce okurlarımıza duyurduğumuz asfaltın asfaltla yenilenmesi yerine kilitli parke döşenmesi kararından dönüldüğü ve yine sıcak asfalt kaplama yapılacağı ifade edilmektedir.

Bu değişikliğin gerekçesi olarak gazetemize ulaşan bilgiye göre, iki temel faktör rol oynamış bulunuyor. Birincisi, sökümü yapılan asfaltın alt katmanında yer yer 20-30 cm. kalınlığında olduğu ortaya çıkan beton kaplamadan doğan problem, diğeri de kilit parke döşenmesi ile oluşacak yol kodundaki yükseltinin bir çok esnafın işyeri girişlerinden daha yüksek olacağı ve bunun da yağmur suyu başta olmak üzere caddelerdeki her türlü temizlik esnasında esnafı zarara uğratacağının tespit edilmesi sonucu kilitli parkeden vazgeçildiği; onun yerine yine sıcak asfalt kaplama yapılacağı bilgisine ulaşılmıştır.

 

Yollar Asfaltlanacak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!