Tosya Müftülüğünden Fidan Dağıtımı

featured

Tosya Müftülüğü Mevlid-i Nebi Programları kapsamında fidan dağıtımı yaptı.

15-27 Ekim 2021 tarihleri arasında kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri devam ediyor. Restorasyonu tamamlanan Şeyh İsmail Rumi Camiinin ibadete açılmasının ardından Mevlid Kandili nedeniyle Meraş-i Abdurrahmanpaşa Camiinde Mevlid-i Şerif Programı ve Hatim Duası yapılan program fidan dikim etkinliği ile devam etti.

Tosya Müftülüğü tarafından temin edilen ceviz, ahlat ve çam fidanlarının dağıtımı yapıldı. Belediye Düğün Salonu yanında yapılan fidan dağıtım etkinliğine İlçe Müftüsü Halil İbrahim Sabırlı, Şube Müdürü Murat Başar, Din Hizmetleri Uzmanı Eyüp Gözel, Diyanet-Sen Tosya Temsilcisi Ziya Sümer, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Fidan dağıtımında konuşan İlçe Müftüsü Halil İbrahim Sabırlı; “Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle program kapsamında fidan dağıtımı yapıyoruz. Ceviz, ahlat, çam fidanlarımız var. Din görevlilerimize görev yaptıkları camilerinin bahçesine de dikilmek üzere fidan veriyoruz. Böylece camilerimizin bahçesine dikilecek olan bu fidanlar ayrı renk katacak. Programa katılan ve etkinliğimize destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri 27 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek.

Tosya Müftülüğünden Fidan Dağıtımı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!