Zafer Nalbantoğlu’na görkemli düğün

featured

Zafer Nalbantoğlu’na görkemli düğün

 

İlçemizin tanınmış sanayici ve iş adamlarından 12 Haziran 2011 seçimlerinde Ak Parti’den milletvekili adayı olan Zafer Nalbantoğlu, görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Zafer Nalbantoğlu’nun düğününe siyaset dünyasından eski milletvekilleri de ilgi gösterdi. Tosya Belediye Düğün salonunda yapılan  görkemli düğüne iş dünyasından  siyasete, Tosya’nın ve Kastamonu’nun tanınmış isimleri katılanlar arasındaydı. Düğün salonunda damada kına yakılmasının ardından evin önünde havai fişek gösterisi  düzenlendi, geleneksel Helesa  yapıldı.

 

Basının özellikle takip ettiği düğüne Ak Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Mustafa Gökhan Gülşen ile Ak Parti Kastamonu eski Milletvekili Hasan Altan, Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Av.Metin Çelik, Merkez İlçe Başkanı ve parti yönetiminin yanısıra diğer parti yöneticileri de davetliler arasında bulunuyordu.

 

Davetlilerin mutluluklar dilediği Zafer Nalbantoğlu, katılanlara bu mutlu gününde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Düğün Tosya’ya özgü yemekle (pilav) son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zafer Nalbantoğlu’na görkemli düğün

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!