Tosya Belediyesi kültür turları kapsamında ilçemizden 100 öğrenciyi Çanakkale’ye uğurladı.
Çanakkale Turlarına ilişkin Tosya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Belediyemiz tarafından düzenlenen kültür turları kapsamında gerçekleştirilen ilk seferde, Hasan Rıza Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mithat Boyner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizden oluşan 100 kişilik kafilemizi bu akşam Çanakkale’ye uğurladık.
Milli mücadele ruhunun simgelerinden Şerife Bacı’nın memleketinden yola çıkan gençlerimiz, Çanakkale’de ecdadımızın yazdığı kahramanlık destanını yerinde görme ve tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birine tanıklık etme fırsatı bulacak.
Belediye Başkanımız Sayın Volkan Kavaklıgil, öğrencilerimizi belediyemiz önünden uğurlayarak kendilerine hayırlı yolculuklar diledi.
Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanında olmaya, eğitimlerine, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sunmaya devam edeceğiz. Çanakkale kültür turlarımızın ilk seferine katılan tüm öğrencilerimize verimli, keyifli ve unutulmaz bir yolculuk diliyoruz” denildi.


Yorumlar kapalı.