Açıksöz Gazetesinden MYO Müdürü Kaymakçı’ya Ziyaret

featured

Açıksöz Gazetesi sahibi ve İhlas Haber Ajansı Muhabiri Mehmet Ünsal Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alperen Kaymakçı’ya hayırlı oldun ziyaretinde bulundu.

Kastamonu Üniversitesi Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak görev yapan Prof. Dr. Selahattin Kaymakçı’nın Eğitim Fakültesi Dekanlığına atanmasıyla boşalan Tosya MYO Müdürlüğüne Doç. Dr. Alperen Kaymakçı atanmıştı.

Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak görevine başlayan Doç. Dr. Alperen Kaymakçı’ya Açıksöz Gazetesi Sahibi Mehmet Ünsal, Gazete Yazı İşleri Müdürü Ahmet Çataloğlu ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Doç. Dr. Kaymakçı’ya hayırlı olsun dileklerini ileten gazetemiz sahibi Mehmet Ünsal bir süre sohbet etti. Tosya’ya hizmet için geldiklerinin altını çizen Kaymakçı, üniversitenin işyerleri ile bütünleşmesi gerektiğini söyledi. Kastamonu Üniversitesinin ‘ormancılık ve tabiat turizmi’ sahasında ihtisaslaşan bir üniversite olduğuna dikkat çeken Kaymakçı, Kastamonu ve Tosya’nın orman ve tabiat turizmi açısından çok iyi bir konumda olduğunu söyledi.

İşverenleri ziyaret ederek Tosya için yapılabilecek projelerle fikir alışverişi yapmak istediklerine de vurgu yapan Kaymakçı, amaçlarının iş dünyasına katkı sunabilmek olduğunu kaydetti.  Proje koordinasyonunun içinden geldiğini de hatırlatan Kaymakçı, destek alanının çok geniş olduğunu ve proje yapılarak bu desteklerden yararlanılabileceğinin altını çizdi. Proje yazma konusunda destek olmaya çalışacaklarını ve üniversiteden de danışmanlık hizmeti alınabileceğini söyledi.

Proje yapılarak istihdam alanlarının genişletileceğini hatta yeni istihdam alanların oluşturulması durumunda Kastamonu’da işsizlik oranının çok aşağılara ineceğini kaydeden Doç. Dr. Alperen Kaymakçı, projelere alınacak olan hibe ve desteklerle iş alanının genişletileceğini ifade etti.

Tosya Meslek Yüksekokulu’nun amacının sanayi sektörüne tekniker yetiştirmek olduğunu belirten Kaymakçı, okulun mobilya bölümünün Tosya için bir fırsat olduğunu ve sanayi sektörüne yetişmiş eleman sağladığını dile getirdi.

Ziyaret fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Açıksöz Gazetesinden MYO Müdürü Kaymakçı’ya Ziyaret

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!