Bakan Osman Aşkın Bak Tosya’da

featured

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ilçemizde partisince düzenlenen açık hava mitingine katıldı.

24 Haziran seçimlerine günler kala ilçemize gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak Ak Parti Teşkilatı tarafından düzenlenen açık hava mitinginde halka hitap etti.

Mitinge Şiir okuyarak başlayan Belediye Başkanı Kazım Şahin Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın ilçemizde olduğunu belirterek hoş geldiniz dileklerini iletti. Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adaylarını takdim eden Başkan Şahin, Bakan Bak’ın ilçemize müjdeleri olduğunu söyledi.

Mitingde selamlama konuşması yapan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Murat Demir; “Tosya halkına öncelikle şunu söyleyeyim 1 Kasım seçimleri için açıkça yürekten teşekkür ediyorum. Çünkü Murat Demir’in milletvekili olmasında Tosya’nın %75 in üzerinde oy oranı bizi buraya getirmişti ben tekrar buradan bugün sizlere birkez daha teşekkür ediyorum.  O dönemde Kastamonu’dan 3-0 mümkün değildir deniliyordu, şimdi de bazı söylentiler var ama biz biliyoruz ki Ak parti güçlü bir şekilde Kastamonu’dan 3 milletvekilini meclise gönderecek. Ondan hiç şüphemiz yok, seçim startını Tosya’dan verdik. Tosya halkının şer ittifakına kesinlikle oy vermeyeceğini biliyoruz. Milliyetçi duygularla Cumhur ittifakının yanında duracağından da hiç şüphem yok.  Ve Tosya halkının 24 Haziran’da gereğini yapacağını düşünüyorum” dedi.

Mitinde selamlama konuşması yapan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Metin Çelik; “Tosya’mızı büyütmeye geliştirmeye devam edeceğiz. Değerli hemşerilerim yaparsa kim yapar? Ak Parti.  Devlet hastanemizi kim yaptı? Ak Parti. Kim yaptı Recep Tayyip Erdoğan. Göletlerimizi kim yaptı? Akbük Göletini kim yaptı? Ak Parti Tosya’nın yıllardır beklediği Kızlaryolu Barajını kim yapıyor? Ak Parti Değerli hemşerilerim Ak partiyle hizmette kimse yarışamaz” dedi.

Ak Parti’nin Tosya açık hava mitinginde halka hitap eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak; “Delikanlım işaret aldığın gün atandan yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan size selam getirdim Recep Tayyip Erdoğan’dan.

Muhteşemsin Tosya. Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum ülkemiz büyüyor gelişiyor. Güçlü Türkiye için 24 Haziran’da sandığa gideceğiz. Ülkemizin büyümesi için güçlü Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan diyoruz. Tosya için de tesisler yapıyoruz, yurtlar yapıyoruz. Kastamonu’ya güzel bir stadyum yapacağız. Güzel bir stadyumu da Kastamonu’ya kazandıracağız. Kapalı spor salonu için de 21 Temmuz’da ihale yapıyoruz.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı hapisteki adayı ziyaret ediyor, niye şehit ailesini ziyaret etmiyor? Niye terörle ilgili bir şey söylemiyor? Asker şunda kandile yürüyor. Ve Şunu söylüyor askerin apoletlerini sökecekmiş, apoletleri millet söker, millet takar. Sen kimsin? Sen önce kendi partine genel başkan seçil, ondan sonra gel. İşte o nedenle onlar bu ülkeyi yönetmeye layık değiller. Dağlarda askerlerimiz var polislerimiz var. Onlara dua ediyoruz. Biz onları çok seviyoruz.  İşte Tosya bütün seçimlerde %75 in üzerinde destek verdi. Ülkemizi büyütmeye ülkemizi geliştirmeye devam edeceğiz. Güçlü meclis güçlü hükümet diyoruz.  Ve recep Tayyip Erdoğan diyoruz. İnşallah 24 Haziran’da sandıkları patlatmaya hazır mıyız? Yağmur da yağsa fırtına da esse biz ülkemizi seviyoruz. Vatanımızı seviyoruz. 24 Haziranda Recep Tayyip Erdoğan diyoruz. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a Tosyaspor atkısı ve forması hediye edildi.

Mitingin ardından halkın arasına giren Bakan Bak, vatandaşın dertlerini sorunlarını dinledi. 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Bakan Osman Aşkın Bak Tosya’da

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!