Sünnet Şölenine Yoğun İlgi

featured

Sünnet Şölenine yoğun ilgi vardı

Tosya 13. Kültür ve  Pirinç Festivali etkinlikleri kapsamında festivalin dördüncü gününde, Üçoluklar  mesire yerinde Sünnet Şöleni düzenlendi. Sünnet Şöleninde mesire yerine gelen tüm protokol mensuplarına, sünnet olan çocukların aile bireylerine ve halka etli pilav, helva ve ayran ikram edildi.

Şölen, bir bakıma halkın özellikle korkulu rüyası Kırım Kongo Kanamalı Ateşine sebep olan kene korkusunu unutturdu ve gönül huzuru içinde bir piknik yapma fırsatı buldular.

Bu yılın Sünnet Şöleninin sponsorluğunu üstlenen Ali Keskin ve oğlu İsmail Keskin’in sünnet ettirdiği 90 Çocuğumuzun aileleri ile birlikte yer aldığı şölen, Beldiye Başkanı Kazım Şahin’in konuşması ile başladı.

Kaymakam Arslan Yurt ve sponsor  Ali Keskin’in de birer konuşma ile yer aldığı açılışta, Sünnet Şölenini sponsoru Ali Keskin’e plaket verildi.

Üçoluklar mesire yerinde günboyu süren aktiviteler arasında çeşitli müzik sunumları, yarışmalar,  halk oyunları, folklor gösterileri ve animasyon gösterileri ile güzel bir gün yaşandı.

Sünnet Şölenine Yoğun İlgi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!