Damak Çatlatan Lezzetlerin Yeni Adresi Gülbeşeker

featured

Ev Yemeklerinin Adresi Değişti, İşte Yeni Adresi

Her evin mutfağında günlük taze olarak hazırlanan ve sıcak sıcak tüketime sunulan ev yemeklerinin adresini değiştirmek için yola çıkan ilçemiz girişimcilerinden Hatice ve Cem Çerçialioğlu bir ilke imza attı.

Çiftin girişimleri ile her damağa hitap etmek üzere kurulan Gülbeşeker Ev Yemekleri dualarla açıldı. Cuma namazı çıkışında yapılan açılışa Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, Eski Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, Ak Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Faruk Özdemir, Başkan Yardımcısı Şevki Karagöz, Ak Parti Tosya İlçe Başkan Vekili Mustafa Corcor, parti yönetim kurulu üyeleri, MHP Tosya İlçe Başkanı M. Dündar Özurgancı, parti yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Örü, Şerafettin Çiçek ve Cihan Çetin, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Küba Cami İmam Hatibi Ahmet Şahin tarafından yeni açılan işyerinin bereketli ve bol kazançlı olması için yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi.

Açılışa özel katılımcılara ikram edilen leziz ev yemekleri davetlilerden tam not aldı. Girişimcilere teşekkür eden davetliler yemeklerin çok lezzeti ve harika bir görüntüsü olduğuna dikkat çekerek; “günün her saatinde bulabileceğimiz sıcak ev yemekleri bizim için bir şans. Kendi evimizin mutfağını aratmayacak olan Gülbeşeker Ev Yemeklerinde her damağa hitap eden leziz ev yemeklerini bulabileceğiz. Girişimcilerini tebrik ediyor bol kazançlar diliyoruz” şeklinde duygularını dile getirdiler.

Günün her saati sıcak ev yemeği bulabileceğiniz Gülbeşeker Ev Yemekleri, Cumhuriyet Mahallesi Kazım Karabekir Sokakta Çakıroğlu Apt alt katında (Ünal Elektrik Yan Tarafı) hizmet vermektedir.

Damak Çatlatan Lezzetlerin Yeni Adresi Gülbeşeker

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!