İğne yaralanmasını önleyen kan alma tüpleri Türkiye’de!

featured

Avusturya merkezli Greiner Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve dünyanın en önde gelen laboratuar malzemesi üreticilerinden Greiner Bio One,  tıbbi teknoloji uzmanları tarafından geliştirilen “Greiner Bio-One–Samplix” serisi vakumlu kan alma tüplerini Türkiye pazarına  sundu.

Greiner Bio One’ın Samplix  serisi, kapalı bir vakum sistemi ile çalışıyor; şırınga gerektirmiyor. İğne yaralanması riskini azaltıyor ve daha hijyenik bir süreç sunuyor. Hızlı ve kolay kan alma işlemi hasta konforunu ve memnuniyetini artırıyor. Sağlam PET plastikten üretilen bu tüpler kırılmazlık sunarken, iş süreci sırasında, örneğin santrifüjleşme sırasında daha düşük bir kirlenme ve enfeksiyon riski sağlıyor.

Güvenilir test sonucu elde ediliyor

Samplix serisi, tüp çeşitleri ile toplanan kan örneğine katkı maddesinin optimal karışım oranını sağlıyor. Kan immünolojisi ve hormonu ve patojen analizi dahil olmak üzere seroloji, hematoloji ve klinik kimya için kullanılan serum, serum jel, EDTA, heparin ve heparin jel tüplerinden oluşuyor. Önceden tanımlanmış vakum hacmi kontrolü ve önceden dozlanmış katkı maddeleriyle birlikte test sonuçların doğruluğunu ve tutarlılığını sağlayan Samplix  serisi, tüplerin fazla doldurulması veya az doldurulması riskini azaltarak güvenilir test sonuçlarının elde edilmesini kolaylaştırıyor.

Kaliteli ürüne, daha düşük fiyata sahip olma imkanı!

Samplix serisi hakkında bilgi veren Greiner Bio One’ın Türkiye Ülke Müdürü Volkan Birlik, “Dünyada ilk plastik vakumlu kan alma sistemlerini üreten Greiner markasının Tıbbi teknoloji uzmanları tarafından geliştirilen ‘Samplix’ serisi vakumlu kan alma tüpleri gururla sunduğumuz yeni ürünümüz. İlgili kalite sertifikalarına sahip yeni ürün serimiz, Tayland’da bulunan Greiner Bio-One üretim tesislerinde üretiliyor. Samplix serisi, Greiner Bio-One markasının kalitesini ve güvenilirliğini sunuyor.

Samplix sayesinde rekabetin zorlu olduğu ülkelerde, ‘kaliteli ürüne, daha düşük fiyata sahip olma’ imkanı ile kullanıcıların en büyük sıkıntılarını aşacağız. Samplix ile daha düşük maliyetle, daha fazla müşterimizi Greiner kalitesi ile buluşturmayı hedefliyoruz. Ayrıca uygun fiyat ve erişilebilir kaliteyle, dünyada enjektör ile kan örneği alımı yerine kapalı sistem vakumlu kan alma sistemlerinin kullanımını arttırarak, güvenli kullanım ve güvenilebilir test sonuçlarını en üst seviyeye getirmeyi hedefliyoruz” şeklinde bilgi verdi.

İğne yaralanmasını önleyen kan alma tüpleri Türkiye’de!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!