KADİR GECESİ MESAJLARI

featured

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Gülşen’in Kadir Gecesi Mesajı

Sevgi, hoşgörü ve paylaşma gibi hasletlerin doruğa ulaştığı, Ramazan-ı Şerif ayının sonuna yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Birlik beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde faziletleri saymakla bitmeyen bu mübarek geceyi en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Bu vesileyledargınlıkların sona erdirilmesine, hoşgörü ortamının sağlanmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz

Duaların kabul edildiği bu kutlu gecede, yüce rabbimizden,güzel vatanımızın terör belasından kurtulmasını, yanı başımızdaki ülkelerde akan gözyaşının bir an önce dinmesini ve bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayır, bereket ve huzur getirmesinidiler, milletimizin Kadir Gecesini tebrik ederim.

***********************************************

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz’ün Kadir

                    Gecesi Mesajı

 Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,Kadir Gecesi nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Türköz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

”Dinimizce mübarek gecelerden biri olan ve önemli bir yeri bulunan Kadir Gecesini idrak etmenin sevinci içindeyiz. Ramazan ayının 27. gecesi olan Kadir Gecesi, içerisinde Kadir Gecesi bulunmayan bin aydan daha hayırlı bir gecedir.  İnsanlık alemi için birer kurtuluş, bağışlanma ve mağfiret günleri olan kandillerin en anlamlısını idrak edeceğiz.

Hem Ramazan-ı Şerif gibi mübarek bir ayda bulunmamız, hem de Yüce Allah tarafından övülmüş bir gece olması hasebiyle, Kadir Gecesi büyük önem arz etmektedir.  Bu gecede günahların bağışlanacağı, duaların kabul edileceği müjdelenmektedir. Allah tarafından değerli kılınmış bu gecenin, İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, bütün insanlığın huzur ve barış içinde yaşamasına vesile olmasını dilerken, bütün Tosyalı vatandaşlarımın Kadir Gecesi’ni kutluyorum.”

***********************************************************

       Başkan Şahin’in Kadir Gecesi Mesajı

Tosya Belediye Başkanı Kazım ŞAHİN, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şahin mesajında, “Mübarek Ramazan ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu milletçe yaşıyoruz” dedi. “Birlik beraberliğe kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek günlerin önemi büyüktür” diyen Başkan ŞAHİN; “Bu vesile ile aramızdaki çekişmelerin kaldırılmasına, hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz.

Kadir gecesi, Yüce yaratan tarafından Kuran’ın indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gecedir. Her türlü kötülüğün ve çekişmenin son bulması için fırsat sayılan bu zamanları iyi değerlendirmek gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Tosyalı Hemşerilerimin Kadir gecesini kutlar, bu gecenin, ülkemize, Türk – İslam âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerim.

******************************************

Ak Parti İl Başkanı Av. Metin Çelik’in Kadir Gecesi Mesajı

“Mübarek Ramazan ayının son günlerini idrak ederken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne de birlikte ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kadir Gecesi, Yüce Rabbimiz tarafından insanlığa sunulan sayısız nimetlerdendir. Böyle müstesna gecelerin kıymetini çok iyi bilmeliyiz ve ellerimizi semaya açmalıyız. Tüm insanlığın selameti, birlik, beraberlik ve ülke bütünlüğümüz için dualar etmeliyiz. Cenab-ı Allah hepimizin böyle mübarek gecelerde yapacağı duaları kabul ve makbul eylesin. Artık her türlü hırs, kişisel çekişme ve kavgalarımızdan uzak duralım. İhtiyaç içerisinde ve zor şartlar altında yaşamını sürdürmek zorunda kalan insanlarımızın maddi ve manevi yardımlarına koşarak sıkıntılarını paylaşmaya, acılarına ortak olmaya çalışalım. Bu vesileyle; tüm  hemşehrilerimizin Kadir Gecesi’ni tebrik eder, Türk-İslam Alemi’ne hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.”

*********************************************************

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç’un Kadir Gecesi Mesajı 

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç,’’Her yönden yenilenme ve tazelenme mevsimi olan Ramazan ayının en önemli gecesi olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğu içindeyiz.

 Kadir Gecesi, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdir. İslam dininde ve Türk toplumunda ayrı bir önemi ve anlamı olan bu güzel kandil günleri, kardeşlik ve dostluk duygularımızı daha da derinleştirmek, milletçe sahip olduğumuz sevgi, saygı ve dayanışma gibi asil duyguları, içinde yaşamakta olduğumuz ülkenin ve toplumun tüm fertlerine karşı da ortaya koyabilmemiz için güzel bir fırsattır.

 Bu vesile ile Tosyalı hemşerilerimizin Kadir Gecesi’ni kutluyor, böyle müstesna mübarek geceleri sağlık ve mutluluk içerisinde yaşamalarını diliyorum’’dedi.

************************************

MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur,

Kadir Gecesi Mesajı

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise, cehennemden kurtuluş olanRamazan ayının sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Zihnimiz ve kalbimizdeki yükleri hafifleterek ruhumuzda derin izler bırakan Kadir gecesi, sema kapılarının açıldığı, esen ve güvenliğin her tarafa yayıldığı; duaların kabul edildiği ve adeta yer ehli ile gök ehlinin birbirleriyle buluştuğu bir gecedir. Yüce Allah; en büyük mucize olan Kur’an-ı Kerim’i Peygamber Efendimize bu kutlu gecede indirmiştir. Diğer kutlu zamanlar gibi Kadir Gecesi de, kendimizi sorgulamamız, hatalarımız için af dilememiz, kendimizi ve irademizi yenileme zamanıdır. Bu kutlu gecenin insanımız arasındaki kırgınlıklara ve dargınlıklara son vermesi, kırık kalplerin onarılması, dünyanın dört bir yanında açlıkla, sefaletle, hastalıklarla mücadele eden, savaşlardan mağdur olan insanlar için, dünyaya barış ve huzur getirmesi diler; bu vesile ile Tosya başta olmak üzere Türk-İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik eder, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

 

KADİR GECESİ MESAJLARI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!