Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın Kurban Bayramı Mesajı

featured

Asırlardır bizleri bir arada tutan dayanışma, yardımlaşma ve dostluk duygularımız manevi zenginliğimizin, geleneklerimizin  büyük bir coşkuyla yaşanmasına vesile olmuştur. Bugün olduğu gibi en özel ve anlamlı günlerde huzurla, güvenle, sevgi ile  aynı çatı altında birleşen milletimiz  bayramlarımızın manevi ruhunu yaşatmaktadır.

Büyük bir millet olmanın gururunu yaşayan bizler,  hep birlikte çıktığımız bu yolda geleceğimiz, istikbalimiz, umutlarımızın doğrultusunda  hedeflerimize yürürken vatan- devlet-millet bütünlüğünün de en güzel örneğini göstermekteyiz.  İlimiz, Ülkemiz adına hizmete sunulan her yeni hizmet, eser, proje açılışları, temeli atılan yatırımlar Türkiye’nin geleceğine atılan başarılardır.

Toplum yararına yapılan etkinliklere katkıda bulunan ve  sağlığımız adına alınan kararlar ile hayati önem arz eden  trafik kurallarına hassasiyetle riayet eden vatandaşlarımıza  teşekkür ediyorum.

Milli birliğimizin hayat bulduğu böylesine değerli günlerde tüm Kastamonu’lu hemşehrilerimin, şehit aileleri ve gazilerimizin, bayram süresince mesai yapacak çalışma arkadaşlarımın Kurban  Bayramını kutluyor, sağlığımızın, huzur ve mutluluğumuzun daim olmasını diliyorum.

Avni ÇAKIR

  Vali

Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın Kurban Bayramı Mesajı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!