Kaymakam Cıbır; “Akaryakıt sıkıntımız yok”

featured

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na üye seçimi yapıldı.

Tosya köy ve mahalle muhtarları vakfa üye seçmek için toplandı. Kaymakam Yusuf Cıbır’ın başkanlığında yapılan toplantıya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Recep Keçeci, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Tosya İlçe Halk Kütüphanesi’nde yapılan toplantı saat 10:30 da başladı.  Açılış konuşması Kaymakam Yusuf Cıbır tarafından yapıldı. Kaymakam Cıbır konuşmasında“Tek başına yaşayan yaşlılar, eşi olmayan hayatın zorluklarıyla uğraşan kadınlarımız var, annelerimiz var, kardeşlerimiz var, bu duyuruyu ilçemizde olsun köylerde olsun yoksul geçim sıkıntısı çekenlere mutlaka ulaştıralım. Devlet olarak şimdi yoksul vatandaşlarımıza bakma imkanımız daha fazla. Yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza devlet olarak gerekli yardımı yapıyoruz” dedi.

Kaymakam Yusuf Cıbır köy muhtarlarının sıkıntılarını dinledi, problemlerin çözümü noktasında gerekenin yapılacağını söyledi.

Kar nedeniyle ulaşıma kapanan köy yolları için muhtarlarının taleplerini dinleyen Kaymakam Yusuf Cıbır; “karla mücadelede akaryakıt sıkıntımız yok. Kardan ulaşıma kapanan köylerimizin yollarını en kısa sürede açmaya çalışıyoruz. Şu anda kapalı köy yolumuz yok” dedi.     

Konuşmaların ardından, Şehreküstü Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yörük ve Ekincik Köyü Muhtarı Ayhan Uğraşmış tek aday olarak girdikleri seçimleri, toplantıya katılanların oy birliğiyle 2015 yılı için Tosya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’ne seçildiler.

Seçimde tekrar aday olmayan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde 12 yıldır görev yapan Şeh Mahallesi Muhtarı Ali Yünlü; “12 yıldır beni destekleyen, aday gösteren muhtar arkadaşlarımı ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, 12 yıldır ilçemize hizmet etmeye çalıştım, mütevelli heyetine seçilen yeni arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi. 

Seçimin tamamlanmasının ardından, toplantı muhtarların taleplerini Kaymakam Yusuf Cıbır’a iletmesiyle sona erdi. 

 

Kaymakam Cıbır; “Akaryakıt sıkıntımız yok”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!