KAYMAKAM TÜRKÖZ’’ÇOCUKLARIMIZA BİRAKABİLECEĞİMİZ EN GÜZEL MİRAS İYİ BİR EĞİTİMDİR.’’

featured

Tosya  Kaymakamı Mehmet Türköz, Cumhuriyet anaokulunu ziyaret etti.

 

 

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,Tosya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Demirci ile birlikte Cumhuriyet anaokulunu ziyaret etti.Ana okulu ziyaretinde Okul Müdiresi  Nesrin Avcı’dan okul ve öğrenciler hakkında  bilgiler alan Kaymakam Türköz,minik öğrenciler ile aynı sıraları paylaştı.

 

Minik öğrencilerin yakın ilgili ise karşılaşan Türköz,öğrencilere kendi elleri ile çikolata ikram etti. Günümüzde  ihtiyaç haline gelen anaokullarının  çocuklarımıza kattığı değerin önemi büyüktür diyen  Kaymakam Türköz,’’Çocukların eğitimini gerçekleştiren anaokulunu, annenin yokluğunu giderecek bir kurum olarak değil de, annenin tek başına çocuğun üzerindeki ilk yıllardaki rolüne katkıda  bulunan ve bu rolü yaygınlaştıran bir kurum olarak değerlendirmek gerekir’’dedi.

 

 

Türköz,’Çocuklar öncelikle gelişimlerinin bir özelliği olarak sosyalleşmek, başka çocuklarla bir arada olmak ihtiyacındadırlar. Yuvalar çocukların paylaşma, bir arada olma, birlikte hareket edebilme ve oyun oynama ihtiyacını karşılarlar. Becerileri ve zihinsel kapasiteleri birbirine denk olan yaşıtlarıyla bir arada olmak çocukların yaşayarak öğrenmelerini sağlar ve sosyal paylaşımın öğrenilmesinde etkilidir’diye konuştu.

KAYMAKAM TÜRKÖZ’’ÇOCUKLARIMIZA BİRAKABİLECEĞİMİZ EN GÜZEL MİRAS İYİ BİR EĞİTİMDİR.’’

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!