KAYMAKAM TÜRKÖZ’DEN, TZO BAŞKANI AKDİKEN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

featured

KAYMAKAM TÜRKÖZ’DEN, TZO BAŞKANI AKDİKEN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akdiken’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziraat odası 16.olağan genel kurulu seçimini kazanarak Tosya Ziraat Odası Başkanı olan Ahmet Akdiken’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kaymakam Türköz, burada yaptığı konuşmada,’’ Sosyal devlet tanımı içinde, sivil toplum kuruluşlarının ve hareketinin çok önemli hale geldiğini söyledi. Türköz,’’Günümüzde sivil toplum kuruluşlarının hızla çoğalması  tesadüf değildir.

Devlet, vatandaşların sorunlarını daha hızlı çözüme ulaştırmak amacı ile o sektörlerin sivil toplum kuruluşlarıyla iletişime girmeyi tercih ediyor. Böylece vatandaşlar ile daha hızlı bir iletişim kurarak problemlerin çözümünde somut adımlar atılıyor.

Sivil toplum kuruluşlarının varlığı devlete hem hız hem de güç katıyor. Sivil toplum kuruluşları devlet ile halk arasındaki en önemli kurumdur’’diyen Kaymakam Türköz,’’Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun, inşallah yeni görevinizde vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetlerde bulunursunuz’’diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akdiken,çalışmalar hakkında Kaymakam Türköz’e bilgiler verdi.Akdiken,’’Tosya Ziraat Odası olarak vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz.Tosya’mızın kalkınması için elimizden geleni yapmaya hazırız.

Şahsınıza ne zaman bir sorun ile gelsek her zaman yakın ilgi ve alaka ile çözüm yolları bulduk.Sizlerden gelen bu sıcak yaklaşımı vatandaşlarımıza hizmet olarak aktarmak için ziraat odası olarak elimizden geleni yapacağız.Ziyaretinizden ötürü teşekkür ederken,başarılı çalışmalarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum’’dedi.

 

 

 

 

KAYMAKAM TÜRKÖZ’DEN, TZO BAŞKANI AKDİKEN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!