Kickboks’ta Emrah Türkiye Üçüncüsü

featured

KİCKBOKS’ TA EMRAH TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

       Kickboks Federasyonunun 2010 yılı faaliyet programında yer alan 12 – 17 Temmuz tarihleri arasında Elazığ’ da yapılan 2010 Semi – Full Kickboks Türkiye Şampiyonasına katılan Kickbokscularımız başarı ile döndüler.
       İl Temsilcisi Tahsin ÖZGÜN ve Antrenör Emrah ŞAHANOĞLU nezaretinde müsabakaya iştirak eden Kastamonu Kickboks kafilesinde hem antrenörlük yapan hemde sporcu olarak müsabakaya giren antrenör Emrah ŞAHANOĞLU Türkiye 3. cüsü oldu.

        Semi Contact 63 kg 3. cü olan Emrah çalışmalarının milli düzeyde olduğunu belirterek önümüzdeki seneler içersinde birçok başarıya imza atacaklarının garantisini verdi.

        İl Temsilcisi Tahsin ÖZGÜN ve Antrenör ve Türkiye 3. cüsü olan Emrah ŞAHANOĞLU kendilerine her konuda destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Remzi ARKALTI ve Spor Şube Müdürü Adem KELOĞLU’ na teşekkürlerini sunan İl Temsilcisi ÖZGÜN, Kickboks Federasyonunun Gençlik ve Spor İl Müdürümüze verilmek üzere  teşekkür belgesini sundu. Bu arada Gençlik ve Spor İl Müdürümüz ise Türkiye 3.cüsü olan Emrah ŞAHANOĞLU’ na ise madalyasını verdi.
        Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Elazığ’ da düzenlenen Büyükler Semi Contact’ da 63 kg da Türkiye 3.cüsü olan Emrah ŞAHANOĞLU’nu tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kickboks’ta Emrah Türkiye Üçüncüsü

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!