Meslek Edindirme Kurslarına Ziyaret

featured

Tosya Belediyesi ve Tosya Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu işbirliğince projelendirilen meslek edindirme kursları hayata geçmeye başladı. İki kurum işbirliği ile hazırlanan Tosya yöresine özgü bindallı kursu 20 kursiyerle birlikte Tosya Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde başladı.

 

Yine Tosya Belediyesi tarafından gelecek dönemde faaliyete geçirilmek için çalışmalar yürütülen kadın girişimciler programına da zemin hazırlayan kursu ziyaret eden Tosya

 

Belediye Başkanı Kazım Şahin kursiyerlerle birlikte bir süre sohbet etti.

Ortamın fiziki durumu, kursiyerlerin ihtiyaçları ve ulaşım konusu ile ilgili talepleri dinleyen Başkan Kazım Şahin; “ Kültür Merkezimizde öncelikle başta kadınlarımız olmak üzere toplumumuzun her kesimine hükmedecek olan meslek edindirmeye yönelik kurslarımızı artırarak açmak ve devam ettirmek istiyoruz. Burada kadınlarımız çalışacak, üretecek ve ürünlerini pazarlayarak ailelerine destek olabilecektir. Bizim de en büyük hedefimiz ilçemize hem ekonomik hem de üretim açısından özellikle kadınlarımızın elinin değdiği artı bir değer katmaktır” dedi.

Meslek Edindirme Kurslarına Ziyaret

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!