Miniklerden Çikolata Tadında Öyküler!

featured

2013-2014 Eğitim öğretim yılı sona ermesiyle birlikte öğrenciler karnelerini aldı. 

Karnelerini alan öğrenciler arasında Tosya İlkokulu dördüncü sınıf öğrencilerini bir sürpriz bekliyordu. 

4 yıl boyunca öğretmenleri Nezahat Çengel ile eğitim öğretime devam eden öğrenciler çeşitli dönemlerde ödev olarak öykü araştırdı. 

Öğrencilerin bu çalışmasının ardından onlarında bir kitabı olsun düşüncesiyle öğretmenleri Nezahat Çengel öyküleri kitaplaştırdı.  Sınıftaki öğrenci sayısı kadar bastırılan kitabın kapağında öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte fotoğrafı yer alıyor. 

Okulun son günü ilkokulu bitirerek ayrılacak olan öğrencilere “Çikolata Tadında Öyküler” ismini vererek kitaplaştırdığı öğrencilerin çalışmalarını hediye etti. 

Kendi çalışmalarının kitaplaştırıldığını ve kapağında kendi fotoğraflarının da yer aldığını gören öğrenciler çok sevindi. 

Öğretmen Nezahat Çengel;”öğrencilerimiz çeşitli dönemlerde ödev araştırması olarak öykü topladı. Bu öyküleri biriktirdik, kitap haline getirerek bastırdık. Öğrenciler için ilkokul hatırası olması amacıyla kapağına öğrencilerimizin fotoğraflarını koyduk. Kitapta kendi fotoğraflarını gören çocuklar çok sevindi.  Onları çalışmaya teşvik etmek ve çalıştıklarında kitap bile yazabileceklerini göstermek için kitapları okulun son günü onlara hediye ettik” dedi. 

Kitaplarını alan öğrenciler çok sevindiklerini belirterek; “öğretmenim sizi çok seviyoruz, kitap için çok teşekkür ederiz, sizi hiç unutmayacağız” sözleriyle mutluluklarını ifade ettiler. 

Miniklerden Çikolata Tadında Öyküler!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!