Tosya Belediyesi Kış Mevsimi Öncesi Çalışmalara Hız Verdi

featured

Tosya kent merkezinde kış mevsimi öncesi çalışmalarına hız veren Tosya Belediyesi şehrin adeta tüm noktalarında fiziki alt ve üst yapıyı yenilerken ortak yaşam alanlarını da en iyi şekilde tesis ediyor… Bunun yanı sıra çevre düzenleme ve ortak yaşam alanlarının iyileştirilmesine yönelik faaliyetlerine devam eden Tosya Belediyesi aciliyet sırasına göre en önceliklisinden başlayarak her noktaya hizmet götürüyor.

İbniselim Mahallesi Abdülmecit Efendi Caddesi üzerinde 2 bin 500 metrekarelik alanda yürütülen üst yapı çalışmalarında sona gelinirken, projelerine aralıksız devam eden ekipler Fevzi Paşa Mahallesi Bardakoğlu Sokak’ta istinat duvarı yapımını başarıyla tamamladı. Sıcak asfalt çalışmalarının başarılı bir şekilde tamamlandığı Bahçelievler Mahallesi’nde yağmur ve sel suyunun üst yapıya zarar vermemesi için mazgal yapım çalışmalarına devam eden ekipler Dilküşa Mahallesi Keleş Sokak ve 1. etap toplu konutların bulunduğu alanda parke çalışmaları öncesi kot düzenleme ve zemin hazırlıklarını tamamladı. Bağ ve bahçe gibi tarım alanlarına ulaşımın daha rahat sağlanması adına Karşıyaka Mahallesi’nde gelecek bahar mevsimi öncesi fiziki özelliğini yitiren yollarda üst yapıyı rotmiks yama malzemesi ile düzenleyen ekipler tüm tarım alanlarını yeni döneme hazırlıyor. Öte yandan şehir merkezinde ağaç budama çalışmalarına devam eden eden ekipler bahar mevsimine şehrin havasını temizleyen ağaçların daha sağlıklı bir şekilde girmesi için çaba sarf ediyor.

Tosya’nın bir çok noktasında belediye ekiplerinin aralıksız çalıştığını ve bu çalışmalar neticesinde önemli bir çok hizmetin tamamlandığını İfade eden Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil; “Hiç bir noktayı göz ardı etmeden çalışmalarımıza durmaksızın devam ediyoruz. Tosya’mızın gelişen yüzüne uygun yollar inşa ederek yıllara sair hizmet vermesi için bu hizmetlerimizi kalıcı hale getiriyoruz. Kurum olarak değerli hemşerilerimize daha iyi hizmetler sunmayı ilke haline getirdik” dedi.

Tosya Belediyesi Kış Mevsimi Öncesi Çalışmalara Hız Verdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!