Mustafa ve Melih Erkekliğe Adım Attı

featured

Mustafa ve Melih için dün belediye düğün salonunda görkemli bir sünnet düğünü yapıldı.

Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Ünsal’ın torunları ve Mehmet Ünsal’ın oğulları Mustafa ve Melih Ünsal yapılan muhteşem sünnet düğünü ile erkekliğe adım attı.

Geçtiğimiz akşam evde yapılan kına gecesinin ardından dün helva topu yapıldı. Belediye Düğün Salonunun Kardelen Organizasyon tarafından süslenmesinin ardından saat 11.00 de program başladı. Önce Mustafa ve Melih için konvoy düzenlendi. Konvoy eşliğinde salona gelen Mustafa ve Melih alkışlar arasında kendileri için hazırlanan masaya oturdu.  

Çocukların yerine oturmasının ardından hafizeler tarafından Kur’an-ı Kerim okundu dua edildi.  Katılımcılara 49 Pide tarafından hazırlanan pide ve Helvacızade tarafından hazırlanan helva ikram edildi.    

Geçtiğimiz akşam yapılan kına gecesinde eğlenen bayanlar dünde helva topunda okunan Kur’an-ı  Kerim’in ardından dua etti.

Programın sonunda Mustafa ve Melih’in dedeleri Mustafa Ünsal; “bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan yakınlarımıza, akraba, eş ve dostlarımıza ve programın organizesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum, herkesten Allah Razı olsun” dedi.

Mustafa ve Melih Erkekliğe Adım Attı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!