Nalbantoğlu Ağlı’da Büyük Sempati Topladı

featured

Nalbantoğlu Ağlı’da Büyük Sempati Topladı

AK  Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu seçim çalışmalarını Kastamonu genelinde sürdürüyor. Tosya’nın yanı sıra diğer 19 ilçeyi de gezen Nalbantoğlu’nun dünkü durağı Ağlı ilçesi oldu.

Ağlı Belediye Başkanı Muharrem Dinç ve AK Parti ilçe başkanı ile birlikte Ağlı halk pazarını gezen Zafer Nalbantoğlu’nun Ağlılar sıcak karşıladı. Zafer Nalbantoğlu, resmi kurumları, hastaneler, esnafları, okulları, esnaf odalarını  ve işyerlerini gezdi.

Nalbantoğlu, vatandaşlar ve esnafla görüşmesinde ilçeyle birlikte olduklarını düşündükleri Kastamonu’yu inanç, samimiyet ve kararlılıkla Ankara’da en iyi şekilde temsil etmeye kararlı olduklarını belirtti. Güçlerini halktan aldıklarını ifade eden Zafer Nalbantoğlu, bugün olduğu gibi seçilmeleri halinde gelecekte de halkın arasından çıkmayacaklarını ve halkın sorunlarıyla bire bir ilgilenecekleri vaadinde bulundu.

Vatandaşlarla sıcak sohbetler eden Nalbantoğlu’na işyerlerinden çay ikramı yapıldı. Seçim için destek isteyen Nalbantoğlu ile vatandaşlar arasında sıcak bir ilişki kurulduğu görüldü. Ağlı’nın ve diğer tüm ilçelerimizin hizmetlerin en iyisine layık olduğunu belirten Nalbantoğlu,  Türkiye’yi doğudan batıya, güneyden kuzeye hizmet ağıyla donatan iktidar partisinin milletvekili adayı olmanın onur ve gururunu yaşadığını, aynı zamanda bunun sorumluluğunu taşıdığını söyledi. Nalbantoğlu, “Seçim çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Ağlılı  hemşerilerimiz tarafından yoğun ilgi görüyoruz. Ben bu anlamda şahsım ve partim adına hepsine sonsuz teşekkür ediyorum.”

 

 

Nalbantoğlu Ağlı’da Büyük Sempati Topladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!