Nefes Balıkçılıkta Açılışa Özel İndirim

featured

İlçemizde balıkçılık sektörüne yeni boyut kazandırmak için Elvan Bekçi ve ortağının girişimiyle hizmete giren Nefes Balıkçılık Cuma namazı çıkışında dualarla açıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta tatlı ikramının ardından yeni açılan işyerinin bereketli ve bol kazançlı olması için dua yapıldı. Hamsi, İstavrit, Çinekop, Barbunya balıklarının günlük ve taze olarak hizmete sunulacağı Nefes Balıkçılık’ta açılışa özel indirimler yapıldı.

Taze olarak getirilen balıklar açılışa özel indirimle satışa sunuldu. Hamsi 10 TL, İstavrit 7,5 TL, Çinekop 35 TL, Barbunya 20 TL’den satışa sunuldu.

Balıkların günlük olarak getirilerek taze taze satışa sunulacağını belirten Girişimci Elvan Bekçi, “Ürünlerimiz günlük getirilip taze olarak halkımızın hizmetine sunulacak. İlçemizde en fazla ilgi gören balıkların taze olarak halkımızın beğenisine sunmak için sektöre girdik. Bugün açılışa özel indirim yaptık” diye konuştu.

İlçemiz Pınarbaşı Mahallesi Abdürrezzak Cami yanında hizmet verecek olan Nefes Balıkçılık’ta; Hamsi, İstavrit, Çinekop, Barbunya ve diğer balık çeşitleri günlük taze olarak halkın hizmetine sunulacak.

Açıksöz Gazetesi olarak yeni açılan işyerinin bereketli ve bol kazançlı olmasını dileriz.

Nefes Balıkçılıkta Açılışa Özel İndirim

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!