Öğrenciler Kastamonu Havalimanını gezdiler

featured

Kastamonu Valiliği, Kastamonu Havalimanı Müdürlüğü ve Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü‘nün organize ettiği program kapsamında Kastamonu Havalimanını gezen öğrenciler, ilk kez uçak görmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadı.

                Kastamonu Havalimanı Müdürlüğü‘nün katkılarıyla hazırlanan program ile Yıldız Adnan Konyalı Anaokulu öğretmen, idareci ve öğrencileri ile Kuzyaka İlkokulu anasınıfı öğrencileri ve öğretmenleri, 5 Temmuz 2013 tarihinde hizmete açılan Kastamonu Havalimanını ziyaret etti. Havalimanı Müdürü Mustafa Konca tarafından karşılanan öğrenciler, öncelikle havalimanının işleyişi hakkında bilgi aldı.

                Kuleyi gezen öğrenciler, televizyon dışında ilk kez uçak görmenin de heyecanını yaşadı. Program kapsamında uçağa binen öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

“ÇOK MUTLUYUM”

                Bir öğrenci, havalimanını gezdiği için çok mutlu olduğunu belirterek, havalimanında çok büyük bir uçak da gördüğünü söyledi.

                “Daha önce hiç havalimanı ve uçak görmemiştim diyen öğrenci, heyecanlı anlar yaşadığını belirtti. İlk kez uçak görmenin mutluluğunu yaşadığını anlatan öğrenci: “Bu şansı ilk defa yakaladığım için çok mutluyum. Bu geziyi düzenleyenlere teşekkür ediyoruz dedi.  (kgc)

 

Öğrenciler Kastamonu Havalimanını gezdiler

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!