Sarıaydın’dan Altına Yatırım Önerisi

featured

Sarıaydın’dan  Altına Yatırım Önerisi

 

İlçemiz bünyesinde faaliyet gösteren şekerbank Tosya Şubesi Müdürü Abdullah sariaydın İlçemizde yapılan altın yatırımları ve muhafazası için Tosyalı hemşehrilerimize önerilerde bulundu. Sarıaydın bilinçli bankacılık konusunda da bilgiler verdi.

 

1- Altın hesabının özellikleri

 

Şekerbank olarak altın bankacılığı alanında vadesiz altın mevduatı hesabımız ve B tipi altın fonu ürünümüz bulunmaktadır. Vadesiz altın hesap, alım- satım işlemlerinde mutlaka bir vadesiz TL hesapla karşılıklı çalışır ve  en az 1 gram ve katları şeklinde açılır. Vadesiz altın hesap ile 0,995  saflıktaki altın, işlemleri arasındaki kur farkından ötürü kar elde etmektedir. Normal altın alma saklama riski olmadığı gibi, müşterilerimiz internet bankacılığı sayesinde gün içinde rahatlıkla alım – satım işlemi yapabilmektedir.

 

2-Bankanızdaki altın alış- satış fiyat aralığı nasıldır, uygun mudur? 

 

 

Bankamız altın alış-satış fiyat aralığı gün içinde ortalama 40-50 kuruş civarındadır.

3- İnternet sitenizden altın alım – satımı yapılabiliyor mu ? Hangi saatlerde?

Evet, ilk soruda da belirttiğim üzere, müşterilerimiz, internet bankacılığı sayesinde gün içinde rahatlıkla alım- satım işlemi yapabilmektedir. Şubelerimizden internet bankacılığımızdan altın alım-satım  işlemleri 09:05-17:30 saatleri arasında yapılabilmektedir.

 

4-Eklemek istediğiniz bir şeyler var mı? İlçe halkımıza bir öneriniz var mı?

 

Bankamız açısından, altına yatırım yapan, yatırımlarını yastık altı olarak değerlendiren ve banka müşterisi olmayı tercih etmeyen müşteri/yatırımcı profiline ulaşmak ve bu gruptaki müşterilerin finansal ihtiyaçlarına cevap vererek, alternatif bankacılık ürünlerimizi sunmak ve bu birikimleri ülke ekonomimize kazandırmak hedeflerimiz arasındadır.  İlçemizde, yastık altı olarak tabir edilen evde altın birikimi  yapma yaygın bir yatırım şekli. Bu şekilde birimi olanları altın hesabı sahibi olmaları için şubemize davet ediyoruz. Böylece olası bir hırsızlık sorunu ile karşılaştıklarında mağdur olmayacaklar. Aynı zamanda bankamızda kiralık kasalardan fuydalanma ya da altınlarını TL’ye çevirerek  altın hesapta takip etme imkanları da bulunuyor . Tabii, alış- satış işlemleri arasındaki kur farkından ötürü kazanç sağlamaları da ayrı bir avantaj. Altınla ilgili yeni hizmet ve ürünler üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir. Bu konuda piyasa şartları takip edilmekte olup, uygun olması durumunda müşterilerimizin hizmetine sunulacaktır.

 

                                  

 

 

Sarıaydın’dan Altına Yatırım Önerisi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!