SÜRÜCÜ ADAYLARI TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINA ALINDI

featured
SÜRÜCÜ ADAYLARI TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINA ALINDI

07-15 Mayıs 2011 tarihleri arasında ve kutlamaların devam ettiği “Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası” etkinlikleri hız kesmeden devam ederken, sürücü adaylarında mola verdi.
Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hafta boyu düzenlenen trafik haftası etkinliğinde bu yıl bir ilk olarak yeni sürücü adaylarına sunumlar yapıldı.
İlçe emniyet müdürlüğünün organize etmiş olduğu program, İlçemiz hizmet veren HAKAN SÜRÜCÜ KURSU’ nda dün akşam saatlerinde gerçekleştirildi.
Hakan Sürücü Kursu sahiplerinden Mehmet Soysal’ın ev sahipliği yaptığı programda çok sayıda kursiyer katılırken İlçe emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz, Emniyet Müdür Yar. Halil İbrahim Olgun ve emniyet mensupları katıldı.

Yeni sürücü belgesi sahibi olmak isteyen sürücü adaylarına İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz ve trafik personeli Nuh Yiğitoğlu tarafından slayt gösterili sunumlar yapıldı. Yapılan programda İlçe Emniyet Müdürü Yıkılmaz, sürücü adaylarına “her şeyden önce emniyetimiz için trafiğe çıkmadan emniyet kemerimizi takmalıyız. Kuralları uygulamalı ve trafik levhalarının hepsini öğrenmeliyiz. Sürücülük sabır işidir, araç kullanırken anlayışlı olmalı, uykusuz, yorgun ve alkollü araç kullanmamalıyız” dedi. Yıkılmaz konuşmasında trafikte, önce siz örnek olmalısınız daha sonra çevrenizdeki trafiğin ne kadar uyumlu olduğunu görebilirsiniz,” dedi.

SÜRÜCÜ ADAYLARI TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINA ALINDI

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!