Taşımalı İlköğretim Öğrencilerine Sıcak Yemek

featured

Taşımalı İlköğretim Öğrencilerine Sıcak Yemek

 

 

 

İlçemiz 7 merkez İlköğretim Okuluna merkez ve köylerden toplam 48 farklı yerleşim yerinden 46 araçla 707 öğrenci taşınmakta ve bu öğrencilere öğle yemeği verilmektedir.
 
 
 
Ayrıca kendi imkânlarıyla gelen 61 İlköğretim öğrencisi ile 19 Özel Altsınıfta öğrenim gören öğrenci de bu hizmetten yararlanmaktadır.

Konuya ilişkin olarak gazetemizin derlediği bilgilere göre öğrencilerin taşındığı İlköğretim Okullarımız; Yavuz Selim İlköğretim Okulu, Fatih İlköğretim Okulu, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, Akbük Köyü İlköğretim Okulu, Ortalıca Beldesi İlköğretim Okulu, Yenidoğan Köyü İlköğretim Okulu ve Sekiler Köyü İlköğretim Okulu.

 
Örneklemek gerekirse, İlçemiz merkezinde bulunan Fatih İlköğretim Okulu’nda hergün 170 tane taşımalı, 11 tane kendi imkânlarıyla gelen, 19 tane Özel Altsınıf öğrencisi olmak üzere toplamda 200 öğrenciye sıcak öğlen yemeği verilmektedir.

Sıcak yemek ihalesini ilçemizden bir yemek fabrikası almış olup, günlük 3 çeşit yemek servis ediliyor. 1 öğrenciye verilen sıcak yemek bedeli yaklaşık olarak günlüğü  2.10 TL. civarında.

 

 

 

 

Taşımalı İlköğretim Öğrencilerine Sıcak Yemek

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!