Tekerler Soma İçin Dönecek

featured

Geçtiğimiz hafta Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazası nedeniyle yardımlar artarak devam ediyor.

Devlet Soma’daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yaralananlara her türlü imkanı sağlarken vatandaşlar da yardım için çeşitli yardım kampanyaları düzenliyor.

İlçemizde Tosya Tur Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi adıyla taşıma sektöründe hizmet veren minibüsçü esnafı  Soma için yardım kampanyası başlattı.

‘Tosya Tur Soma İçin Bugün Yolda’ sloganıyla kampanya başlatan Tosya Tur Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi bugün Soma için çalışacak. Kastamonu’ya yapılacak olan seferlerden elde edilecek karı Soma’da meydana gelen maden faciasında zarar görenler için gönderilecek.

Bugün Soma için çalışacaklarını söyleyen Tosya Tur Kooperatifi Başkanı Salih Asil, “Tosya Tur Soma için Bugün Yolda’ sloganıyla yardım kampanyası başlattık. Soma’da meydana gelen maden kazasında 300 civarında insanımız şehit oldu.  Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bizde bu insanlara bir nebze yardımcı olabilmek için yardım kampanyası başlattık. Bugün Soma için çalışacağız. Elde edilen karı Soma’ya göndereceğiz. İnşallah aynı hassasiyeti bütün vatandaşlar gösterir. İnsanımız duyarlı davranır, bir an önce yaralar sarılır” dedi.

Tekerler Soma İçin Dönecek

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!